Ahad, 11 Disember 2016

GUTS NAGA









































'


GUTS NAGA


Amacam?... ada bran ka?



Amacam cun?....

Nak yang cun kan?.. ni dia barang cun, khasiat pun cun.. harga pun cun...

Barang ini di selimuti misteri yang luar biasa , aura yang luar biasa dan energi yang luar biasa.. dan ia LIMITED edition . Buat kali ini hanya di berikan sebanyak ini sahaja dan tok tak tahu GUTS KING HYPER atau GUTS naga ini akan di berikan bila pula. Di ulangkan dengan misterinya... ini bukan Amethyst... kalau ia amethyst dah lama ia pernah ada dalam pasaran baik dalam internat , kedai gems mahupun gerai batu tepi jalan. 

Item ini hanya di Jual di G.Bunian sahaja dan tiada di mana mana kedai lainnya baik lagu mana pun modus operasi peniaga. 

Item pemberian Kerajaan sabara ini bersamaan namanya dengan kerajaan sebelum ini iaitu Geliga Ular Tedung Selar dan alhamdulillah di namakan ( kod ) sebagai GUTS NAGA , naga beerti Raja, King dan juga merangkumi bentuknya bersisik naga. 

Item yang hanya di miliki bangsawan ini tidaklah semahal nilai bangsawan di alam Bunian .. mana ada nilai bangsawan alam kita Rm 600 sekalipun boh... nilai bangsawan alam kita ni depa sebut sebut main juta.. Jam tangan Juta, Cincin juta juta, rumah juta juta... bangsawan alam kita tak main sebut ratus atau ribu.. ye dak ;p

Kelebihan Unggul di dalam :

Kewibawaan

Penunduk manusia dan Jin

Penggerun Binatang Buas ( P try masuk dalam zoo )

Perisai sihir ( Sama dengan Perisai Kayangan )

Pemusnah musuh ( sama macam Geliga Panglima Raja )

Kekuatan kebatinan dan dalaman ( sama dengan kebesaran Panglima ) 



Kod Produk : GUTSN 101216
Bentuk : Guts KING HYPER
MAHAR : 250 Malayar

Maharnya akan menjadi 450 Mlr di Halaman Akan datang, Stock kami kian mengecil

26 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. lock deposit 3a (jong)

    BalasPadam
  5. grab 1a (jong)

    BalasPadam
  6. grab 1a (jong)

    BalasPadam
  7. paymen done tok detail kt wassap (jong)

    BalasPadam
  8. paymen done detail kt wassap tok (jong)

    BalasPadam
  9. paymen done (jong)

    BalasPadam
  10. Tok...payment done. Maklumat bayaran dah saya watsaapkan tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami