Rabu, 21 Disember 2016

BATU LELEH







Batu leleh dalam bentuk permata namun permukaan yang amat unik sekali... ini lah bentuk asal batu leleh, dah habis permukaan barulah di canai bahagian plain pula. 

Jadi, bahagian ini amat terhad sekali, dan jarang di miliki orang kerana kebanyakan peniaga akan meniagakannya berasingan dan juga nilai yang lebih up. 

Item ini ialah perolehan Nakawan lama dulu dan dah lama tok simpan untuk di jadikan cincin tok sendiri, nampak gaya kena bekorban lah kali ini 

Kelebihan kekebalan darurat

Perisai dari sihir dengan izin Allah SWT


Kod Produk : BATULELEH 141216
Bentuk : Batu Leleh unik
MAHAR : 120 Mlr 


Jika GRAB maharnya cuma 80 Mlr, sekiranya anda Lock Deposit maka sila ikut mahar standard di atas

14 ulasan:

  1. jenis ni air rendaman boleh kita minum ke tok..kalau boleh sye lock depo!

    BalasPadam
  2. jenis ni air rendaman boleh kita minum ke tok..kalau boleh sye lock depo!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh , jika rendam dan di minum ia mampu menaikkan semangat dan juga memulihkan lese lesu badan dengan izn Allah SWT

      Padam
  3. dia same mcm geliga besi kuningan tu ke tok..sbb sye nakkan besi kuningan mr baz kate xde stock

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuningan ada tuan. tanya semula malam ni , dia tatau mana tok letak la tu

      Padam
  4. sye tanye kan semula mr baz tp xdak replay lg tok,,so status lock deposit sye macam mane tok??

    BalasPadam
  5. deposit done tok 50mlr..kalau mr baz replay besi kuningan tu sye unlock item ni,bole ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. X boleh mcm tu tuan. Besi kuningan tu mmg ada. Tok dah bagitau mr baz. Jadi eloklah tuan unlock item ni.

      Tapi lain kali kalau tuan dah lock 1 satu item. Maka tak boleh tukar dah na tuan.

      Padam
  6. Salam, jika gitu hasrat tn mawiji... lepaskan ajer batu leleh ni pd saya. Tok, saya standby grab, tq ya.

    BalasPadam
  7. Salam tok, perlukah saya tunggu sehingga 28dec at 3.40ptg utk mengetahui apakah kedudukan sebenar pemaharan b.leleh ini.Atau saya dlm 12jam nie boleh buat payment terus? Jika boleh mcmaner depo yg tn mawiji sudah buat? Riso gak takut2 potong queue org lain yg berhasrat. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. X perlu sebab besi kuningan dia mintak tu ada. Tua boleh grab dan bayar terus

      Padam
  8. minta maaf tok..ok sye unlock item ni lepaskn sape yg berkenan

    BalasPadam
  9. Salam, payment done at 10.18pm tadi. Sori for late update. Tq ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami