Rabu, 7 Disember 2016

IBU DUIT



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Sepanjang perantauan tok kali ini, Stock ibu duit di tangan Mr Baz sudah kehabisan, Maka order ibu duit seterusnya mestilah direct kepada tok... IBU DUIT sahaja, Order item lain macam biasa iaitu di hantar ke Mr Baz ( PA Tok ) 


Ibu duit anda akan di hantar direct oleh tok sendiri di mana tok berada. Bagi yang kebetulan berdekatan Kawasan tok hinggap bolehlah datang ambil by hand sahaja.



30 ulasan:

  1. ala..kn best klu dpt sekeping..hurmmm

    BalasPadam
  2. As salam tok...nk tnye mhar tok ibu duit brp ea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. geligabunian.blogspot.my/2016/10/ibu-duit.html?m=1

      Padam
  3. wokey tok..dah lama teringin tapi belum smpai lagi masanya huhu..negok saja la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tok mat :) payment done untuk mahar not rm10 .

      Padam
  4. salam.sye ade ambik duit lupa nk tnye,dia ade pntang larang ke tok.trme ksh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan buat maksiat dan jangan ke tempat maksiat

      Padam
    2. Tok..klu mcm tu,tlanggar pantangnya..khasiat nya hilang ke tok???

      Padam
    3. Tok macam mana nak tengok ibu duit itu masih berfungsi..utk yg kasyaf akan nampak apa ya..warna berlingkar ke

      Padam
  5. Assalam tok..alhamdulillah,bnyk urusan yg tsangkut dh dipermudahkan selepas pakai ibu duit ni.

    Mcm2 rezeki yg dtg,tanpa di duga tok..syukur sy kpd Allah,dpt temukan ngan tok..tok lah satu nya peniaga yg sy jumpa jujur n ikhlas membantu kami..

    Semoga Allah melindungi tok sekeluarga dan dilimpahkan rezeki tidak terhingga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam Wbt , insyallah tuan, semoga di permudahkan dengan izin Allah SWT, tok cuma melakukan apa yang terdaya selagi badan di kandung Nyawa. Semoga membantu tuan

      Padam
    2. aaminnn..In Shaa Allah tok..

      Padam
    3. Cenggini ha!!👍👍👍👍..ayah malas nk ulas panjang pasal asbab ni banyak membantu...alhamdulillah kini ayah mampu tersenyum panjang..😁😁😁😁

      Padam
  6. assamualaikum, saya orang baru dalam ruangan ini, nak tanya tok ibu duit rm 50 masih ada lagi ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Ibu duit msih ada m baru td mr baz dtg dan tok dah bekalkan dia.

      0178259540 utk order ya tuan

      Padam
  7. assalammualaikum tok, saya orang baru dalam ruangan ini nak bertanya ibu duit rm 100 masih ada lagi ke

    BalasPadam
  8. assalammualaikum tok, saya orang baru dalam ruangan ini, nak bertanya ibu duit rm 100 masih ada lagi ke

    BalasPadam
  9. insyaalah tok, beritahu saya cara-cara nak order

    BalasPadam
  10. insyaalah tok, beritahu saya cara-caranya

    BalasPadam
  11. insyaallah tok, beritahu saya cara-caranya

    BalasPadam
  12. insyaalah tok,beritahu saya cara-caranya

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Mahar not di ganda 5 tuan cthnya not 50.. maharnya 258.. rm 8 ialah kos pos

      Detail slip bayaran.nama.alamat dan nama brg hantar ke 0178259540

      Butiran selebihnya ada di atas sekali blog ini. Sila tuan lihat gambar tok dan isteri di atas header blog. Di situ ada maklumat perniagaan kami

      Padam
  14. Maybank 551016691626 my gemstone

    Kemudian hantar detail ke

    0178259540

    Insyallah tuan

    BalasPadam
  15. assalamulaikum tok, saya dah terima barang dari tok, terimakasih

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami