Selasa, 13 Disember 2016

BERTAP LARA COKLAT







Pelik, sebelum amik Gambar kalernya hijau, rabun warna tok neh


Pernah Tengok bertap Lara Kaler ni...?

Kaler coklat... jenis rare dan sukar di jumpai , ia dalam satu keluarga kunyit, dan kapas.. kunyit dan kapas lagi la susah mau dapat.... ni pun susah dapat... ada 2 jenis barang macam ni :

Bertap

Lara


Bertap ni biasa biasa la kita tgk mcm rambut tu, Lara pula Halus rambutnya, tapi bukan sehalus rambut hantu... tok tau la sebab tok ada1 rambut hantu, simpan utk koleksi dan membandingkan. 

Di atas ni jenis Lara..bukan melara tau.... Khasiatnya jika simpan ia berguna untuk menundukkan, lara jenis kaler ni di gunakan di dalam menundukkan orang secara efektif..

Jap jap...kalau org tanya tok apa best bertap dan lata arau batu dalam khasiat...?..tok jawab jenis bertap lah atau lara, pasal batu ni, mana mana pun ada, bersepah.... penjual nu kata lain, peniaga ni kata lain, sampai penin, tapi kalau bertap.. atau lara... 1 ja... sebab sumber dia tu datang dari 1, dia tak boleh di canai, dia tak boleh di potong dan dia ni bukan semua orang boleh dapat dan miiki, 

Hanya orang yang terpilih sahaja akan memilikinya..... kalau anda kata, what The ***** la yang terpilih je kan... buktinya mudah ja ...... semua orang ada duit... memang betui boleh beli.... tapi kita lihat pelanggan di sini, semua dari depa ni beli ke?.... 

X semua tergerak hati nak beli benda ni, nak miliki benda ni, tu namanya TERPILIH... yang mana tergerak saja , di namakan TERPILIH..

Setiap lara ada keindahannya, ada guna dia, sama dengan bertap... 

Macam mana cara guna?..

Mudah sangat.... 1 ja ..jangan cerai beraikan dia macam bulu ayam.... tapi nak penyet ka, nak keronyok ka, nak genggam kuat kuat ka, nak gentel dengan dua tapak tangan ka.... bertap dan lara ni........buat la.... dah nama pun rambut.... maksudnya kalau nak guna dalam bisnes atau kerja, boh dalam poket boleh, nak pakai sebagai sanggul boleh... nak boh dalam poket dada boleh.. xda hal... cuma 1 ....JANGAN cerai beraikannya.... habis la , mati la dia... 

OK..ingat na pesanan ni.

CARA JAGA?

Amik minyak atar xda alkohol, la ni banyak kan, dunhill la, hugo boss la, gucci la, apa ...haaa sebut... bolehhhhhh, semua tu boleh pakai belaka... xda alkohol kan.... ha. sapu dekat dia... tu cara jaga, x susah... mudah sangat.


Jenis Lara , memang susah dapat.... sekutu tok kata boleh kalau beli, tapi ke depan takda dah, benda susah. bukan hari hari dapat.


Kod produk : B.LARACOKLAT 101216
Bentuk : LARA Coklat
MAHAR : 300 Mlr


Promo Maulidur Rasul : 200 Mlr


2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami