Sabtu, 3 Disember 2016

BATU PETIR KENYIR













































Alhamdulillah, ini ialah Batu petir api namun mempunyai urat sisik seperti Urat naga.

Jenis ini paling baik sebagai benteng dari sihir ,  guna guna dan berkaitan dengan benda hasad dan dengki manusia.

Ia juga mempunyai pembisa dan juga kekebalan. di sini anda perlu memilih.. jika inginkan pembisa, jangan pakai kena kulit... kalau inginkan kekebalan mesti kena kulit... dan jika memilih untuk kena kulit, jangan di buat pukul orang .. selalunya sebelum bergaduh cincin di pusingkan ke arah telapak tangan dan di genggam bersama penumbok. 

Jenis ini agak terhada memandangkan tok kini masih di perantauan dan belum mencari, Sebelum terlupa, untuk hari ini pun tok cuma mendapat sedikit sahaja batu permata penarikan zikrullah. Ia sudah di berikan kepada Mr baz untuk di bawa balik ke Ganu tengahari tadi. 


Bagi yang mempunyai masalah gangguan, sihir ..insyallah silakan mencuba item ini 


Kod Produk : BPK 161116
Bentuk : Batu Petir Kenyir
MAHAR : 110 Mlr

17 ulasan:

  1. Item hebat dh kuar ni..ayah dh ada koleksi hebat ni..anda???

    BalasPadam
  2. Minta maaf..saya nak unlock item ne..peluang untuk yang nak grab..sila kan

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Item ni sy sudah ada satu..rugi klu x rebut bila ada ni..cume sy blom buat cincin lg jaa nk try khasiat bisa nya..tapi utk gangguan makhlus halus sgt bkesan..x rugi pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi mereka yang nak perisai dari gangguan insyallah inilah item terbaik buat masa kini yang terbukti semenjak zaman tokwan kita sehingga ke generasi kini ( 3 generasi )

      Padam
  5. Terima kasih tuan dan tok Mat atas penjelasan..kata hati sy mengatakan grab..maka sy grab 1a

    BalasPadam
  6. 1A ni status grab tn azmee ke lock depo tn nusantara tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nusantara, tapi tu lah kenapa tuan M.Azmee grab dah.. xpa, insyallah tuan nusantara tak berapa kisah.. cuma minta tuan Azmee len kali tgk dulu kalau xda org lock depo maka boleh la grab ya..

      Dia sepatutnya jam 4.12petang sat g kalau takda depositnya maka tuan azmee boleh grab

      Padam
    2. Salam, tok, terima kasih..xper la, saya lepaskan pada tn. Azmee walaupun rasa sayang pada 1A nih..Insya Allah, lain kali rezeki saya pulak.. :-)

      Padam
    3. Baiklah tuan, sungguh mulia hatinya

      Silakan Tuan M.Azmee

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami