Isnin, 19 Disember 2016

GELIGA ULAR LIDI









































Geliga ular lidi perolehan sebiji sama dengan perolehan semasa blog GB bermula tahun 2012, alhamdulillah

Item ini di perolehi di sebuah kawasan baharu yang di jalankan Geliga Permohonan pada hari ke-2, selain GP ada banyak lagi item lain.. 

Tok la ni terpaksa main redah cuba di mana mana saja bukak kawasan maklumlah item dalam stock kian mengecil, tempat lama di penuhi orang, dah nama pun tempat berkelah, kawasan chendor pun ramai orang kg masuk la ni musim kemarau orang pakat menjala la, membubu la, macam macam.. nak tak nak kena masuk ke dalam sikit. Kawasan baharu ni bernama Kerajaan Simpang gajah, kalau org sini rasanya tau la kot sebuah kg terceruk di depan Padang kuda sultan Tu, jalan nak ke Marang.. masuk dalam kg tu , jumpa simpang 3 kampung, kalau ke kiri ke sungai, kalau ke kanan masuk hutan, hah, masuk hutan tu la.. sebelum hutan estet dulu.

Di Indonesia Ular Lidi Ialah Raja Ular kerana di   geruni ular ular lain walau king cobra.. wallahu alam mengapa, namun jika anda mahu mencubanyasila kan cari ular lidi dan bagi dia gigit tangan anda, insyallah selepas itu ular lain tidak akan berani mendekati dri anda dan tidak akan di patuk ular buat selamanya

Ini iala petua org lama lama di borneo, tok dapat petua ni melalui org sana.

Menyimpan geliga ulaq lidi ini sama seperti anda pernah di patuknya, iaitu tidak akan di hampiri ulaq lain.


Kod Produk : GULIDI 181216
Bentuk : Geliga 
MAHAR : 100 Mlr


7 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok.geliga ni masih ada lg ke?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami