Ahad, 18 Disember 2016

BATU DAULAH AGONG


























Hak ni tok tak mau cakap banyak, tok yakin anda tahu di mana uniknya itu. 

Hak ni tok cuma nak minta Kos pos dan kos pekerja jadi lah


Selebihnya halal sahaja, tok anggap kelebihan batu ini insyallah sedekah kepada anda

Kalau nak bagi lebih sikit tu atas ikhlas anda terpulang la, sebab ada pelanggan jenis macam tu , whatsapp tanya boleh dak nak bagi lebih ikhlas , Jadi tok jawab awai awai, suka hati hangpa la.. minta halal dunia akhirat



MAHAR : 30 mlr

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. Payment done.. Detail sy wassap tuan baz tok.. ;)

      Padam
    2. w.salm wbt tuan, terima kasih tuan Lykan.. x dan no kita nak jumpa tu hari, pergerakan tok laju la ni, maklumla dok pekena madu keluluiiiit

      Padam
    3. Hehe.. Xpa tok.. Next time tok mai, InSyaaAllah sy tggu.. ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. Tuan ....... Ulasan payment done takda ni, kalau org lain grab boleh sangat dah sebab Grab kena buat payment dalam masa 12 jam dari masa tuan buat... maksudnya 9.01malam semalam tuan GRAB, tempohnya tamat pada jam 9.01pagi tadi... ni kalau org grab naya tuan

      Padam
    2. Ayah bagi peluang sahabat ayah tuan lykan buat payment grab..bagi ayah tk kisah kalau menunggu..ayah tahu sahabat baik ni perlukan barang ni dan ayah yakin dia akan buat payment..jadi ayah tk kisah tok..

      Padam
  3. Balasan
    1. Tuan ....... Ulasan payment done takda ni, kalau org lain grab boleh sangat dah sebab Grab kena buat payment dalam masa 12 jam dari masa tuan buat... maksudnya 9.02malam semalam tuan GRAB, tempohnya tamat pada jam 9.02pagi tadi... ni kalau org grab naya tuan

      Padam
  4. Balasan
    1. Payment done.. detail to mr baz

      Padam
    2. Sy newbie... x tau pape... tok.. ape khasiat bt ni...

      Padam
    3. Kerezekian, kedaulatan dan kemuliaan, pengaruh dan derajat

      Padam
    4. Trima kasih tok.. maaf tok.. lmbt skit buat payment.. pg td internet slow sesgt..

      Padam
  5. Balasan
    1. Tuan ....... Ulasan payment done takda ni, kalau org lain grab boleh sangat dah sebab Grab kena buat payment dalam masa 12 jam dari masa tuan buat... maksudnya 9.04malam semalam tuan GRAB, tempohnya tamat pada jam 9.04pagi tadi... ni kalau org grab naya tuan

      Padam
  6. Balasan
    1. Tuan ....... Ulasan payment done takda ni, kalau org lain grab boleh sangat dah sebab Grab kena buat payment dalam masa 12 jam dari masa tuan buat... maksudnya 9.07 malam semalam tuan GRAB, tempohnya tamat pada jam 9.07 pagi tadi... ni kalau org grab naya tuan

      Padam
  7. Tak tahu mana uniknya tok...newbie. yg tahu hanya cantiknya ajer. Tq

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Tuan ....... Ulasan payment done takda ni, kalau org lain grab boleh sangat dah sebab Grab kena buat payment dalam masa 12 jam dari masa tuan buat... maksudnya 10.13 malam semalam tuan GRAB, tempohnya tamat pada jam 10.13 pagi tadi... ni kalau org grab naya tuan

      Padam
  10. grab 1a (jong)

    BalasPadam
  11. GRAB DI ATAS HAMPIR SEMUANYA SUDAH TERBATAL. Mr Baz sudah di maklumkan

    BalasPadam
  12. Mana mana grab yg melebihi 12jam tanpa ulasan payment done maka pelanggan lain boleh terus melakukan pembayaran dan terus meletakkan ulasan payment done ini tanpa prejudis

    BalasPadam
  13. Salam, baru faham kaedah grab. Jika jam 9mlm grab, so dlm tempoh 12jam ie. Maximum at 9pagi terus boleh buat payment tanpa tunggu tok ulas siapa yg dpt utk mana2 item. Betulkan tok?...tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha baru paham ka.... jangan tunggu tok ulas sapa dapat tak dapat, sendiri boleh tahu siapa dapat, kalau anda buat lambat nak tgu keputusan tok, jangan marah kalau org lain tetiba grab item anda dan buat bayaran hahaha

      Padam
    2. Tp tok.. kene tgk gak kan ulasan kluar... sbb.. takut ada yg grab lbh awal dr kita.. nanti terbayar yg dah d grab org lain...
      Mcm sy haritu.. sbb newbie.. ingat grab dpt doh.. tp.... so sy byr trus.. tgk2 kluar ulasan.. ada yg grab lbh awal dr sy..

      Grab akan dpt kpd org plg awal grab item berkenaan.. ttp sekiranya x d byor dlm tempoh 12jam atau xde catatan.. payment done.. org kedua yg grab bleh byor trus tanpa was2..

      Kalau salah.. mohon betulkan sy tok mat...

      Padam
    3. Ya kna tgk juga kot org lebih laju dulu. Kat situ tau dah. Tak plu kptsn tok..cuma bila tuan org pertama grab.. then tetiba ada org bayar padahal tuan org pertama. Dan bayar dah pulak sama dgn diam bagitau kami . Brg akan d hantar kpd tuan. Yang org no 2 yg main bayar tu biar urusan kami dgn dia sahaja. Tok nak tgk juga apa nama dia . Nak tgk hak mana takda didikan hormat org lain tu. Kita tiup p ke dia sikit bagi sedaq na

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami