Ahad, 25 Disember 2016

ANDA BERSEDIA

Insyallah esok hari ada item pecah kepala akan memasuki Blog. Bukan esok Tapi mula lusa penerbitannya.


Harap anda bersedia lah untuk menerima kehadirannya.

Antaranya item Tembak Tak kena.. boleh test.. tapi kalau nak test tok mintak jangan suruh pondan la tembak pakai pistol angin ka senapang angin ka. WAJIB perwira yang pakai peluru hidup.. Boleh insyallah.. 

Mahar Cadangan , insyallah pecah kepala Juga , tapi bagi yang bersungguh, insyallah 

* Kena potong esok hari tu jadi lusa hari pulak memandangkan tok pun x dan nak snap gambar tadi ( brg dengan tok ) , baru pulang dari seorang kenalan berusia 91 tahun..saja saja la sembang dengan dia bab dunia akhirat ni 

4 ulasan:

  1. Uishhh ni yg best tok ..saya mmg nak sangat test baru tau tak test tak tau hihi tq tok mat terbaik blog gb and tuan baz..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hoo la kena test la, mana boleh tak test, insyallah

      Padam
  2. Trbaik TOK MUDA... semoga Tok sekeluarga sentiasa d redhai Allah... moga d prmudahkn segala urusan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami