Isnin, 19 Disember 2016

BADAR BESI







Payah la sekarang nak jumpa badar besi macam ni...... ni badar besi asli dari zaman atok atok kita dulu, zaman Komunis dahulu. 

Kalau badar besi sekarang tok tau apa peniaga didik pelanggannya, yang kaler nak hitam nak ke arah kaler perak..itu badar besi... kita ni mengiyakan saja lah , lagi pun badar besi jenis ni dah nak pupus.. tak salah juga kalau nama badar besi tu di gandingkan dengan apa yang mereka didik sekarang. 

Badar besi ni khasiat sebenar dia ialah tembak tak kena.. asalnya tembak kena tapi tak lut.. tapi sebab tok dah "buat" insyallah.. kalau nak test aci boleh p test takda masalah, sesiapa ada pistol dan ada kawasan lapang sasar ka apa ka.. Pistol gas , senapang angin tok tak mau.. lagu tu nak buat apa.. perang mana pakai pistol angin... tembak cicak boleh la na. 

Tapi kalau test tu tok nak mintak la, kalau kebal kena beli badar besi ni dari Tok pada nilai RM 5 juta dah la... ok lah kan.. urusniaga kena adil.. kalau anda beli RM 500 kemudian nak p jual RM 5 juta... ADIL ka?.... p tanya utz bab urus niaga pun dah fail dah na. 

Pakai kena kulit lah.. tak kisah la nak buat apa pun, cincin ka, kalung ka, gelang ka, nak tanam terus ke dalam kulit ka.. tu pandai lah masing masing.. 


Kod Produk : BADARBESI 181216
Bentuk : Badar Besi
MAHAR : 500 Mlr


Kalau GRAB dan bayar dalam masa 12 jam bayar saja 250 Mlr... kalau nak main lock deposit sila pakai mahar di atas na.. adil ka...?.. ya adil sebab kami kos berjalan setiap hari

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami