Rabu, 28 Disember 2016

LOKET TOK WALI

































































































































































































































































































Loket Batu taat wali/tok wali kalau nak buat cincin boleh juga di canai di tepinya dan di buat saiz petak permata cincin, lawa juga. 

Tapi tok sarankan anda beri ibu, isteri , adik perempuan dan anak anak perempuan anda pakai, insyallah ..kiranya lebih bermanfaat dari memakai rantai emas yang cuma bernilai tapi tiada manfaat kepada diri pemakai. 

Mana mana taat wali ni sama sahaja khasiatnya.. nak sebut tak tau , tapi kelebihannya amat lah banyak sungguh .

Jika Fahaman Tok kelebihannya ialah :

Kekebalan darurat dari peluru dengan izin Allah SWT

Pengubat penyakit kencing manis dengan rendaman

Lemah semangat dan anti sihir .


Manakala Fahaman orang awam pula ialah : 

Penawar racun dan mabuk ubat( rendam dan minum ) 

Terkena racun dan sengata berbisa, ular, kala, lipan caranya di bagi minum dan di lekapkan di kawasan sengatan 

Sakit gigi dan sakit perut , muntah2 

Demam panas

Sakit dalma dada

Buat pelaris

Lekat tulang ikan , rendam dan minum 

Terpijak paku

Sakit kepala dan kena sihir

Susah nak bersalin


Cara menggunakan ialah :

Baca Fatehah 1x
Surah Al ikhlas 3x
Selawat 7x dan hadiahkan Al Fatehah Kepada Syeikh Qodil Al-Jelani 



Nak ikut mana 1 , boleh saja, silakan ... batu ni dari dulu.... boleh tawar racun apa semua ni pasal kandungan organiknya tu ada 1 jenis kapur di panggil kapur buluh.... benda tu alkali, kalau belajar sains tau la apa faedah alkali kepada badan. Alkali vs Asid : Neutral. 



Kod Produk : LBTWALI 271216
Bentuk : Taat wali
MAHAR : 80 Mlr


Ni murah dah, kat Ganu RM 10k... x caya?... p tengok sendiri la




28 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment Done , Details Wup Tok Dan Mr Baz

      Padam
  2. Barang ni ada dgn tok la ni. Kalau buat bayaran kena bagi detail kat tok

    0196046861 (wp) sahaja

    BalasPadam
  3. GRAB 3 BIJI RM 208 SAHAJA BAGI ITEM NI

    BalasPadam
  4. Salam Tok Lock 2A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lock dalam kedudukam bahaya tuan.pelanggan lain blh grab bila2 masa saja skrg.

      Padam
  5. Tn fairuz dah grab 9a.
    So saya grab 8a,11a dan 18a. Tq

    BalasPadam
  6. Detail item ni kena htr kepada tok 0196046861 coz brg d tangan tok d perlis dan di perjalanan tok

    BalasPadam
  7. Salam, payment done for 8a,11a,18a done at 9.07pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  8. Terima kasih tuan tuan

    Item ini dalam simpanan tok. Tolong berikan slip. Nama.alamat dan kod brh kpd tok utk penghantaran

    0196046861

    BalasPadam
  9. Slm Tok Payment done 2A

    BalasPadam
  10. Payment done
    Ref no: 3855389723
    Date: 29 December 2016 17:39:28

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami