Rabu, 14 Disember 2016

GUCHMANI NAKAWAN











































Sapa cepat dia mendapat in syaa Allah

Gucmani ini kelebihannya mengikut kepercayaan Orang tua zaman dahulu ialah Barang siapa memilikinya insyallah beroleh keberkatan, kekayaan dan kemakmuran di dunia.

Alhamdulillah kebanyakan pembeli kami sudah merasai akan keindahannya tahniah lah

Barang RARE macam ni, tok x leh cakap banyak hehehe


Kod Produk : GBI 101216
Bentuk : Permata
MAHAR :350 Mlr

Kalau anda Grab Pembayaran dalam masa 12 jam , Maka Tok Bagi Mahar 200 Mlr Sahaja. Kalau Lock deposit sila ikut mahar di atas





40 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. OK tok payment done. Dah WhatsApp details ke tn baz. Terima kasih tok.

      Padam
  3. Balasan
    1. Izinkan ayah tukar lock deposit ke grab item ni tok..

      Padam
    2. Jenis nakawan ayah tkder koleksinya..

      Padam
    3. Ayah.... bagi kat pokcik bleh x.... pokcik bukan kata nakawan... apa2 pun xda lagi ni.. pleaseeee 😢

      Padam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah,dpt..rezeki kali ini..

      Padam
    2. Sbr naa semua..payment sy akan msukkan sblom kul 12 mlm..berserta mahar item kecubung air..tgh ad koje ni..hehe harap maklum

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Tok ada stok dapur x? Lama dh idam..

      Padam
  9. Ayah jd gelabah kong kali kong nampaknya ayah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siapa yg dpt 1a tok? Saya (grab) atau ayah iblis singa (lock). Mohon kepastian sblm saya buat payment. Tq

      Padam
    2. Ayah nak 2A tu tuan, 1 A hak tuan

      Padam
    3. OK tok payment done. Terima kasih

      Padam
    4. Silakan tuan..tahniah!!ayah ambil 2a..

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  10. Tengah kerja..tetiba kuar item legend

    BalasPadam
  11. Tahniah, tp memerhati dlm 12 jam

    BalasPadam
  12. Menunggu tuk grab 2a tau 3a ye tok

    BalasPadam
  13. Ke ada stock dapur nk grab 1 tok muda

    BalasPadam
  14. Jam 12 sat lagi korg xupdate payment.. siap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pokcik dah bagi amaran tu, jangan kata dia tak bagi muka :p

      Padam
    2. Hahaha.. geramnya tok.. dari dulu tunggu xdpt2 lagi ni.. harap ayah bagi la kat pokcik.. amiin amiin

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. 3a tuan mohd sharom dh ulas payment done

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami