Khamis, 29 Disember 2016

BADAR BESI BERKALIMAH









































































































































Assalamualaikum wbt dan salam bahagia. 

Item di atas bernama Badar Besi berkalimah... dah depa dok panggei lagu tu dari zaman tok dok kolej dulu, kita ikut p lah nak buat gena, kalau takda karomahnya takkan dari dulu sampai ke la ni ia masih di dalam pasaran.

Jika anda nak naik ke Cameron, singgahlah di Lata Iskandar,, ada 1 kedai antik mistik di sana... Cuba cari benda ni,.. Harganya dalam Rm 80 non Nego.. x caya p sana, kalau murah lagi tok belanja la korang seikat petai cameron highland na hahaha.. 

Item ni mempunyai kepercayaan sebagai kekebalan darurat, wallahualam.. tok tak mau la nak buat penaya anda di sini, sat g dok p beli pastu dok p berjuang di mana mana, kena tembak katak gitu saja kerana tekada berlandaskan percaya kepada BATU ni.. piiii dah..mati dalam syirik... Benda macam ni bukan kita pakai lepas tu nak duduk depan musuh yang ada senjata macam superman, Mana mana barang kebal pun bukan lagu tu cara dia, tu nama dia kena p alam fantasi jadi superman boleh la. Barang kebal ni buat buat elak kena peluru masa kita lari sana sini nak kelirukan musuh atau bersembunyi dari senjata musuh. P dok buat cekak pinggang depan kereta kebal memang silap besar la . Jangan dok buat kerja tu, kerja budak budak belaka tu semua na. 

Item ni banyak di luar sana, jadi tok kat sini nak fight pun, insyallah pada harga sajalah 


Kod Produk : BADARMAH 271216
Bentuk : Badar Berkalimah
MAHAR : 30 Mlr


20 ulasan:

  1. Grab 7A & 10A

    (HS)

    BalasPadam
  2. ASSALAMMUALAIKUM Tok...Izinkan Saya Grab 2a Tok...Berminat Tok..Nati Sya Wssp Tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt..silakan. tak pa tuan type grab terus saja

      Padam
    2. In Sha Allah Tok...Nati Sya Type Gitu...

      Padam
  3. Assalamualaikum.. bismillah hirahmanirrahim.. sy lock 9A dan 10A.. payment esk pgi..

    BalasPadam
  4. Maaf sy grab 6A dan 9A.. payment mlm sblum pkul 12 mlm..

    BalasPadam
  5. 1a dah tak de ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1a dah di grab tuan tanpa nama di atas sekali. Sekiranya tiada ulasan payment done pada 9.02 malam tadi maka tuan boleh grab terus. Nampaknya grab beliau sudah pun tbatal

      Padam
  6. Maafkn saya tok.. sy nk unlock item 6A dan 9A sb bajet sy lari sikit td.. maaf ye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok.. kalau ad rezeki sy.. sy akn grab item lain ye tok..

      Padam
  7. assalam tok... item 6a masih ada ker..

    BalasPadam
  8. assalam tok... item 6a masih ada ker

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami