Selasa, 27 Disember 2016

BESI MERIAM PECAH






















































































































































Seperti yang di janjikan.. BESI MERIAM PECAH , Ada 10 biji semuanya, namun 1 biji di hadiahkan kepada seorang guru terkenal di Perlis dan Thailand dan ia sudah di sahkan asli dan mampu test sebagai kebal Peluru di mana peluru tidak mengena di sasaran.

Tok nak mintak tolong.. kalau nak test barang macam ni, test pakai senapang atau peluru hidup..bukan pistol angin atau senapang angin. 

Minta maaf jika tok x dapat nak memperlawakan dan MenGEMPAKkan dia punya packaging seperti kotak khusus ka apa ka.. yang tok penting ialah kelebihan, Kalau tok letak dalam kotak lawa lawa pun.. benda tak guna..jual mahal pun x berguna. 

Jenis besi ini di panggil besi kumbang... seperti sayap kumbang bewarna warni dan jenis besi ini rasanya masam boleh di nyonyot di hujung lidah.

Item ini tok dapat pun memang 10 sahaja, tok x di benarkan ambil kesemua di dalam simpanan Sahabat tok dari Yala katanya bagi kepada orang lain pula merasa, ni semua tok nak ambil.. kasihan org lain. 

Di jadikan sebagai cincin tak kisah kena atau tak kena kulit katanya, namun bagi tok biarlah bersatu dengan kulit kita insyallah . 

Untuk item ini sekiranya anda ada rezeki meniagakan semula pada kadar RM 1 juta ke atas maka sebelah bahagian tok hanya ingin kan 10% dari jumlah jualan bagi di sedekahkan kepada Pondok anak Yatim di Pathalong , Thailand. 

Mahar di bawah adalah mahar permaharan biasa di blog ini sahaja. 

Pantangan ialah jangan di langkah. 

Item ini tok maharkan tanpa tok mengubah , memotong bahagiannya, macam mana tok dapat macam tu lah tok jualkan. 


Kod Produk : BSMRIAMCAH 271217
Bentuk : Besi meriam pecah
MAHAR : 4000 Mlr

Jika GRAB Silakan pada nilai 2000 Mlr Sahaja, sekiranya Lock deposit silakan mahar di atas. 


Di sertakan dengan FREE GIFT



AMARAN 


Item ini MAMPU di uji menggunakan senjata API. 

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. Trimakasih Tok soon sy do payment, sy sekarang berada di Thailand

      Padam
    2. kalau dah dekat Negeri perlis, dan jika tuan ingin kenal dengan guru yang mengesahkannya, insyallah datanglah. Guru ini punyai sekolah anak anak Yatim di Pathalong dan saiburi dengan jumlah Anak anak yatim seramai 3800 orang

      Padam
    3. Payment done Tok Mat
      Thank you

      Padam
  2. Saya sekarang berada di phuket besok berangkat ke bangkok..insyahAllah lain waktu jika datang lagi pasti ke malaysia temui tok..hehe..tolong tok baca Wapsup tok dari sy

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh phuket tuan, sudah di kira dekat dengan perlis, tak apa tuan, lain kali kita bjumpa

      Padam
  3. Assalam tok..klu sy pasak bwh kulit adik beradik gelanggang sy..tapi mungkin mereka ada melakukan kemungkaran kesannya hilang x tok???


    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Benda ni alami tuan. Cuma brg mcm ni jangan langkah . Benda duduk dalam badan tiada had lagi. Ikut badan. Buat mungkar dosa pada Allah

      Padam
    2. Ok tok..saya bincang ngan depa dulu..zaman sekarang kena ad gak benda sebegini sbg pakaian..dh x main martial art sgt, main bang2 je kdg2

      Padam
    3. Betui. Tau takpa. Silat p silat mai. Org keluaq pistol..SILAP la jawab dia

      Padam
    4. Dapat ambil. Kerat kerat takpa bagi kekawan tuan pakai sorang sikit. Insyallah

      Padam
    5. Tok..BMP ni bole minta tukang potong 20 bahagian x?...xyah canai,ptong je..sbb ad 20 org nk guna nya..hehe

      Padam
    6. 20 bahagian ?.......

      it impossible sir, very impossible to make it.. i dont think so

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami