Khamis, 29 Disember 2016

BATU TOK WALI / TABASHEER









Ini ialah batu taat wali / Tabasheer / tok wali / batu buloh / batu sabon dan semua nama ni terkenal la.. benda yang sama.. kita 1 kan dalam 1 nama sainsnya SERPENTINITE


Hak ni pun sama, alasan tok sebab tukang dok jauh nun. Ingat tak Loket tok wali?... batu tok wali yang anda dok berebut tu hari.., ha ni raw dia... tapi nak beli raw ni kena pikir molek la ... bukan bayar sekali lepas tu nak canai free.. nak potong dan canai 1 biji Upahnya RM 30 la ni. Jadi kalau tak ada keperluan tak payah beli la raw macam ni . 

Cuma jenis ni tok tawarkan untuk di jadikan air penawar penyakit kencing manis, darah tinggi, SAKA, JIN, GANGGUAN, Lemah semangat...

Rendam dalam air dan di buat minum, malah kalau anda rendam terus dalam 1 bekas air.. dan air tu di bekalkan kepada pesakit insyallah bagus buat mereka.. yang mana ada racun dalam badan boleh muntah muntah, yang mana meloya pening insyallah sembuh , yang mana terminum racun insyallah tawar sekejap tapi kena cepat ke spital jugak la..bab racun dia cuma tawarkan sikit saja, 

Kalau sebotol air rendamannya tu anda nak jual RM 5.00 pun patut...insyallah santau pun boleh.


Di mana kelebihannya?


Rendamkan di dalam segelas air paip ka, air perigi ka.... sebelum rendam, cek PHnya... dan selepas rendam semalaman cek semula PH air ini..insyallah boleh tahu lah kenapa ia ada daya penyembuh, toksah dok buang duit ribu ribu beli mesin alkali la, mesin air asid ka apa ka... sebab tu lah depa depa tu tak suka rawatan alternatif... sat g rugi.. pasai benda macam ni....

Benda Allah dah buat sempurna dah, nak apa lagi..


Kod Produk : RAW TWALI 271216
BEntuk  : Raw Taak Wali
MAHAR : 350 Mlr

GRAB Pada nilai 200 Mlr Sahaja...... pesanan untuk newbie, kalau dalam masa 12 jam tiada ulasan payment done, maka pelanggan lain berhak GRAB dan bayar terus item ini tanpa prejudis, kalau brg di hantar kepada pembayar kedua.. pihak kami tak boleh la nak di persalahkan pasal kita dah banyak kali pesan, ulasan payment done tu jangan lupa. 

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami