Selasa, 6 Disember 2016

KECUBUNG AIR PELANGI








Kecubung Air Pelangi, bermaksud ada Biasan pelangi di dalamnya. 

Tok Serahkan kepada anda. 


Letakkan Berapakah Jumlah yang anda nilaikan ke atasnya. Komen anda akan di pamirkan , tawaran paling tinggi akan mendapatnya walau pun lebih dari RM 1 Lebihnya itu


Letakkan Bajet anda sendiri di bawah 

Tawaran ini sehingga Jam 12 malam sahaja, Selebihnya dari jam 12 malam tidak di kira dan ketika itu semua komen anda akan di keluarkan serentak.. Maksudnya di sini.. tok takkan keluarkan sehinggalah jam sampai 12 malam... jadi ini kali betul betul menunggu keputusan peperiksaan

Apakah kecubung ini?....

Kecubung ini pemberian Sang Ratu Banjaran Nakawan dan mempunyai kelebihan yang amat masyur :

Penumbal balik sihir dengan tenaga isian Ratu sendiri

Penunduk Musuh

Penaik aura seri wajah dan item pengasehan

Kewibawaan

Mempunyai 7 Warna di dalam pelanginya bermaksud mempunyai semua kelebihan di dalam semua batu permata kecuali PEMBISA


Di pakaikan sebagai cincin kena atau tak kena kulit tidak kisah



Kod Produk : KAP 41216
Bentuk : Permata super
MAHAR : Mana Tertinggi 

 Rujukan Staff :HKP


=====================================================

KOD RUJUKAN


A
B
C
D
E
F
G-1
H-2
I-3
J-4
K-5
L-6
M-7
N-8
O-9
P-0
Q
R
S
T
U
V
w
X
Y
Z


24 ulasan:

  1. Salam Tok. Bajet saya utk kecubung air pelangi ni RM250.

    BalasPadam
    Balasan
    1. TAHNIAH , PEMENANGNYA IALAH TUAN ROMIE...

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      Whatsap detail bayaran, nama, alamat dan kod brg ke

      0178259540


      Item tuan akan sampai dalam masa 3 hari terengganu bekerja, sekiranya tidak sila lakukan Komplain direct ke no tok

      0196046861

      Padam
    2. Tahniah tuan..haduiii!!!huhu!!!

      Padam
  2. Dah ada ulsannya.

    Jam 12 malam satg tok akan buka semua komennya.. debor asew kan?

    BalasPadam
  3. Grab Tok.....rm 50
    10hb....11hb....baru blh bank in.....kalau ade rezeki saya.

    BalasPadam
  4. Debor sungguh ni..item ni la yg ayah dok cari dan minta tok buatkan saiz 4cm huhu!!

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. ayah kalah buat kali pertama di dalam exam GB

      Padam
    2. Ayah mampu setakat tu jer tok huhu!!tkpe bukan rezeki ayah kali ni..

      Padam
  6. Tu ada kod... kalau yang cekap boleh paham apakah maksud kod.. ia mahar sasaran. kurang takpa lebih takpa . cuma utk rujukan staff tok sahaja

    BalasPadam
    Balasan
    1. kali ni saja tok reveal kod tu, lain halaman akan datang takda, cuma kod sahaja

      Padam
  7. Selamat Pagi Tok. Payment done. Maklumat bayaran sudah saya watsaap kepada Tuan Baz.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami