Khamis, 15 Disember 2016

MANI GAJAH TERUNA








Mani gajah teruna kesayangan tok... dalam bentuk paling likat sekali dan merah menyala bak delima.

Kekuatan pengasehan, sebab tak dapat di siapkan sebagai cincin, isteri tok jeling aje hehehe. 


Ini pemberian khusus kepada tok, namun di halaman ini tok ikhlaskan untuk di maharkan kepada sesiapa sahaja yang sudi memaharkannya, insyallah

Kekuatan pengasehan yang amat dasyat



Kod Produk : MGT 141216
Bentuk : Mani Gajah teruna
MAHAR : 600 Mlr



Jika GRAB maharnya cuma 400 Mlr, sekiranya anda Lock Deposit maka sila ikut mahar standard di atas

17 ulasan:

  1. Salam...kena byk bersabor tahap gaban semenjak dua menjak nie...tok keluarkan byk nor items yg sekali mata memandang hati tertawan...Memang trend mcm ni kena tok? Hujung2 tahun...items yg marvelous akan dikeluarkan...tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabor...ni semua item kesayangan tok ni...

      Padam
  2. assalamualaikum ...tok,mani gajah ni boleh Buat loket x

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pada pandangan ayah mgt ni jenis yg ada kuar sebelum ni iaitu MANI GAJAH TERUNA PANCHAR KRISTAL iaitu sejenis mani gajah teruna tahap dewa..hehe..ayah ambil diskripsi tok yg lepas..di kategorikan hyper rare mgt ni huhu..kenapa ayah?kerana ayah dh miliki sejenisnya pada update yg lepas..kt mana ayah update tu?sorry anda kena cari sendiri la,kena byk membaca la bro..tkde saper nk amik,ayah nk bincang ngan tok..daripada bersarang tk bertuan lebih baik boleh ker ayah!haha!pastu jangan dok kalut cari jalan nk main belakang..masa ada semua buat2 tk nampak..bila ayah grab satgi ha barulah nk tanya stock dapur..

      Padam
    2. assalamualaikum tok, ayah, dan otai2 sekalian...nk minta pendapat MGT saiz nii boleh tk diikat cincin size 13/14 tanpa mencanai atau mengubah bentuk asal MGT diatas...sesuai kea tk..? mohon pencerahan.. terima kasih..:)

      Padam
    3. Boleh tuan. Tp bingkai nampak kecil lah tuan

      Padam
  3. Kejap kejap ayah kejap...tgk rezeki...kot2 ada, mana la tahu

    BalasPadam
  4. Assalam tok..item ni,masih ad x?..klu nak berkongsi sesama kami,berapa org agak nya dpt tok?..cantik MGT ni..pekat plak warnanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam, saya berminat nak share..boleh potong 4 nih..cari lagi 2 org boleh dapat 130 jer sorang termasuk kos canai..

      Padam
  5. Salam, tok, saya Grab share item ni..tunggu pengesahan dari sahabat2 yang lain..silakan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cmne tuan,klu xd org share..kite share berdua je..sy nk canai 2 bentuk saiz 5 sen

      Padam
    2. Salam, maaf lambat reply..saya sedang tunggu pengesahan dari tn. Baz sama ada item ni masih available ke x..risau dah kena grab offline..kalau masih ada saya dah minta potongkan 4..

      Padam
    3. Wassalam..ok tuan..klu ad,sy nk share skali yaa..berkenan ngan MGT ni..

      Padam
    4. Assalam tn nusantara..mcm mana,ad lg kah MGT ni?..sy ni duk teringat2 jaa MGT ni..huhu

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Assalam Tok..lupa nk tnya..MGT ni klu buat cincin,x kena kulit pun xpa kan?...MGT bru smpi ptg smlm,ni tgh nk buat sarungnya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami