Khamis, 8 Disember 2016

RAW BESI KURSANI









Item hari ini semua Item kesayangan tok. semalam tok arah kan Baz amik semua item dalam gobok tok sebab dia dah mati akai semua barang jualan kami dah habis , tok pula dok kalut p sana sini cari sponsor share holder 2 tahun dapat 300k . 

Ini ialah Besi Kursani yang tok dok berangan nak masukkan dalam pedang yang bakal tok buat, nampaknya kalau ada org mahar, tak jadi la berangan tu. 

Jenis ni ialah jenis kursani yang di gunakan di dalam pembuatan senjata tajam bangsa kita dan mempunyai kelebihan kekebalan Darurat tahap nak ke umum dah, cuma kena di Puja ( di puji puji ) dengan di masukkan ke dalam campuran besi lainnya dan di jadikan pedang dan pedang ini di puji puji maka kelebihannya akan muncul setanding Taming Sari insyallah. 

Tok redho dengan ikhlas sekiranya ada yang berjaya menebusnya, sekiranya tak ada yang nak, alhamdulillah juga. 

Boleh di jadikan permata cincin, tapi keras gila boh nak canai benda ni. 


GRAB ONLY

Kod Produk : RBKURSANI 71216
Bentuk : Raw Besi Kursani Terpilih
MAHAR : 1000 Mlr

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami