Selasa, 20 Disember 2016

GELIGA BUNGA ALAM























































Sekiranya anda mempunyai masalah kerukunan rumah tangga, tidak salah mencuba item ini sebagai sebuah usaha. Dari anda ke sana sini mencari dukun dan bomoh yang belum tentu menjadi dan sudah tentu anda syirik kerana percaya cakap mereka. Bukankah lebih bagus menggunakan asbab benda yang Allah ciptakan tanpa di tokok tambah kelebihannya demi melariskan jualan. 

Item di atas kami panggil Bunga Alam kerana bagi pasangan berkahwin, alam perkahwinan mereka  berbunga dan bahagia dan itulah harapan bagi setiap pasangan yang berkahwin. 

Di letakkan di ruang tengah rumah sebagai pelengkap hiasan , tidak kira di dalam pasu hiasan, atas meja makan, di atas pagar pemisah 2 ruang rumah. Yang panas akan sejuk yang baran akan banyak sabar .. semua dengan izin Allah SWT



Kod Produk : GBA 1812116
Bentuk : Geliga Bunga Alam
MAHAR : 99.99 Mlr


Jika Anda GRAB, Maka tok bagi pada Nilai 70 Mlr sahaja.... grab ni .. payment 100% dalam masa 12 jam. Lagi cepat lagi bagus sebab nak elakkan org yang saja buat tak paham sistem, dia type grab dan terus p bank dan bayar tanpa tunggu dah.. Apa yang tok boleh kata la ni... tak bolah nak kata apa dah.. haha. 


1 ulasan:

  1. haha ayat tok last skali mmg best.. ada juga yg jenis mcm tu yer hehe

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami