Sabtu, 17 Disember 2016

AKIK TOK BIDAN


ISIAN SELUSUH TANPA CECAIR


Ia di gunakan seriusly sebagai Selusuh, Boleh di cuba, sesiapa sahaja, mana mana ugama sahaja, insyallah silakan, tiada kesan sampingan, mudah dan berkesan dengan izin Allah SWT

Sekiranya Isteri anda, diri anda sendiri, adik anda, ibu anda, kakak anda, kawan anda mengalami sukar beranak... takut nak beranak... Insyallah silakan mencuba. 

Masukkan ia ke dalam sebuah Gelas Mug Putih semua... separuh sahaja airnya, di rendamkan batu ini selama 10 minit dengan menutup bibir mug dengan piring.. di beri minum dan selebihnya di sapukan di kawasan perut, Waris, Muhrim, Suaminya boleh tolong lakukan sekiranya ibunya dalam kesakitan tapi Pintu Rahim belum terbuka. 

Batu ini di sapu perlahan secara bulatan lawan arah jam sebanyak 3x paling sedikit ( makin banyak lagi cepat dalam bilangan ganjil ) 

Pesan kepada sang ibu sekiranya Bayi menendang dan rasa ingin meneran sampai , silakan teran sampai keluar anaknya, walau pun pintu belum sampai ke paras yang di sasarkan nurse dan doktor. Insyallah tiada kemudaratan kepada anak, namun selalunya kesan ketara ialah pintu rahim akan terbuka lebih cepat dari biasa selepas melalui kaedah ini... 

Bagaimana Tok tau...?...

Tanya la Baby ni .......


Baby ni keluar tanpa menunggu pintu rahim terbuka pada sasaran nurse yang mengendalikan, Alhamdulillah selamat di lahirkan, sihat tubuh badan dan sekarang amat aktif, Alhamdulillah Pernah terkena demam tapi hanya 1 hari, selsema 3 hari dan alhamdulillah juga selsema tidak berlarutan seperti kebiasaan anak anak kecil lainnya dengan izin Allah SWT. 

Kod Produk : ATB 141216
Bentuk : Akik Lapis Tok Bidan
MAHAR : 88.25 Mlr


4 ulasan:

 1. Assalam tok..start perut bpa bulan nk guna?

  BalasPadam
  Balasan
  1. W.salam wbt tuan. Di spital masa jadinya susah nak beranak.selalunya blaku kpd anak sulong

   Padam
 2. Salam tok, jika bayi songsang bagaimana pula nak gunakan atb nie? Adakah sama juga kaedah penggunaannya? Tq ya

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami