Isnin, 26 Disember 2016

DELIMA









































Delima Merah, tak merah mana la. Ni untuk perubatan sahaja, insyallah aih. 

Di rendamkan dan di minum insyallah sembuh 

Item ni Bukan item sekutu kelantan tok, bukan item sekutu kedah tok dan juga bukan item sekutu Aloq Setaq tok, Ini ialah item Simpanan tok yang dok melambak lambak dalam kotak batu tok yang dulunya tok simpan dan tujuan simpan pun tok tak tau nak buat apa, melainkan waktu waktu macam ni la, waktu kecemasan time tok dalam perantauan. Tapi alhamdulillah aih... insyallah esok tok cuba cuba la masukkan item perolehan tok sepanjang Perantauan ni..

Tak balik lagi, tok dah 1 bulan 2 minggu di dalam perantauan p sana sini dok kalut kejar dunia la , kalau kalut kejar akhirat dok 1 tempat pun takpa dah.. persediaan nak balik duduk di kampung halaman dan juga persediaan nak berguru kembali.. orang kata ilmu ni sampai liang lahad tak habis..sungguh... 

Di pakaikan sebagai cincin atau sulaman batu permata di hilu keris , insyallah kalau ada yang boleh jamu dia dengan madu nak bagi merah air tu, hak tu bukan urusan tok lah.. sebab yang ni bukan dalam bajet tok merah air. Cari apa tak tau merah air, p amik sirap boh.. merah la dia kan haha



Kod Produk : D5 251216
Bentuk : Delima 
MAHAR : 80 Mlr


Ni harga zaman sebelum GST dan sebelum duit kita jatuh, kalau la ni ada org juai macam di atas, kira baguih dok ada la.. sah sah rugi tobat lahom

7 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah..Jazakallahu khairan kathira.

      Padam
    2. Maaf tuan, tuan bank in ke akaun mana ye? boleh nyatakan nama bank dan waktu bank in x?

      Padam
  2. Saya bank in tadi kul 4.28pm 26/12/16
    Maybank Gunung Rapat 1
    551016691626
    Saya dah w/shap MR Baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. terima kasih atas kerjasama tuan.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami