Sabtu, 24 Disember 2016

LOSYEN GAMAT (KUANTITI: 12 BOTOL)





Losyen Gamat... 

Bagus buat budak budak, anak anak kita yang masih kecil , toksah dok beli jenama hak mahai mahai, p tang tu juga, kalau nak naik kudis ruam, dia naik juga... ya lah tok tau la semua atas izin Allah tu betui la.. 

Ni pengalaman tok.. anak tok sebelum ni pakai lotion jenama Jo*****n ... jenama terkemuka jugak la... tapi naik ruam sama jugak, kalau panas kulit kering naik sisik macam ikan tu sama juga, kalau kena nyamuk naik bengkak , lepas tu tinggal parut, jenuh la kita kalau nak pakai herba kalau la ni tok dok jalan sana sini, mana mau cari pucuk delima ye dak. 

Alhamdulillah lepas pakai ni.. mai p la nyamuk ka, silap makan ka, kering akibat cuaca ka, alhamdulillah.. tok sendiri kekadang pakai di muka kalau terlalu kering sangat.. orang kata boleh buat kira la. 


Kod Produk : LOSGAMAT
Bentuk : Lotion Gamat
Kuantiti : 12 Botol
MAHAR : 15 Mlr...

Item ni kalau boleh di poskan sekali dengan item lainnya, tumpang kos pos la maksudnya. tapi kalau nak order asing, kena tambah RM 8 kos pos mahai la ni. tu saja tok Mintak 

10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami