Sabtu, 24 Disember 2016

MINYAK BELACAK (KUANTITI: 20 BOTOL)





Minyak Belacak, Ni produk asli dan kami ada 20 botol sahaja. 

Mudah guna, sebelum nak tidor tu ambil dan sapukan di zakar atau buah dada, insyallah amat berkesan.. ni item nak dapat pun masa hari tu jenuh kami pusing 1 langkawi.. Minyak lintah ada tapi mahai, kalau tok nak jual sini sebotol RM 150 boleh la tok p ambil pulak.. Ni untuk kesihatan ehem ehem pun nak berkira , payah la 

Pakai dulu tau la lagu mana , ni tok juai bukan apa, bukan nak juai kat sini pun, barang ni nak letak dalam butik tok, tapi sebelum tu, kalau ada kat sini yang nak try... boleh la try sebotol.. kalau rasa ngam, bila bila p langkawi, boleh terjah terus.. sebab kita dah tau barang BEST...kalau p langkawi buta buta nak p beli.. kemudian tak best, tak rasa naya ka?... naya ooo.. baik p Johor beli kat sana saja, betui?


Kod Produk : MINYAKBELACAK
Bentuk : M.Belacak
MAHAR : 38 Mlr

18 ulasan:

  1. Salam, grab 3 botol. Mohon tok buka dan bacakan doa2 dan ayat2 yg tok buat masa jual myk belacak sirip biru kat sarawak(?). Total maharnya tok? Tq ya

    BalasPadam
  2. Salam, payment done at 9.28pm tadi. Tq ya.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...bagi saya 3botol..maharnya RM110 kan Tok?😸

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment done..minta maaf tok lmbt,payment baru release td

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kaish kerana update ya

      Padam
  5. salam ada lg ka tok??
    nak grab sebotoi..(nagasaka)
    payment esok mlm boleh tok?

    BalasPadam
  6. lock 3 botol minyak belacak ... terimakasih

    BalasPadam
  7. payment done , watsapp Tok Baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami