Khamis, 22 Disember 2016

MINYAK IBU GAMAT (KUANTITI: 10 DOZEN)





Minyak Ibu Gamat ...... ada besa dengan minyak gamat, kena belek betui betui tu 

Kuantiti ada 10 dozen, 1 dozen ada 12 botol .... 


Apa dia minyak gamat?... tedia , payah la kalau tak tahu ... ni tok juai selit selit saja, nak pemasuk dalam kedai butik sebenarnya, tapi lalu sini sekejap 


Lula luka amat bagus

Melecur juga bagus

Kembong perut ambil 1-3 titis dan campurkan dengan air suam dan minum

Sakit sendi

Nak urut zakar... tak caya?... percayalah guru urut zakar pakai minyak ni aje

Gatal gatal kulit 



Ni tok jual 1 dozen  1 harga


Kod Produk : IBU GAMAT 
Bentuk : Minyak Ibu Gamat Asli
MAHAR : 28 Untuk sedozen

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Silakan. Pilihan tepat. Kat kl org jual rm4.50 sebotol.

      Kat kl jb sapa nak bagi kat hang harga tu. Nak tgu mai langkawi? Belanja nak mai dah berapa... ?

      Insyallah utk org yg reti pikiaq mcm tuan memang Kaya tu sat saja Allah bagi. Insyallah..

      Padam
    2. insyaallah tok... trima kasih tok.. payment done.. detail send to mr baz

      Padam
    3. Payment done.. detail to mr baz.. tq tok...

      Padam
  2. Salam tokmat..grab sedozen tok ye..payment mlm ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya sedozen 12 botoi.. bukan sebotoi tau... 1 dozen

      Padam
    2. Salam tokmat..payment done..maaf lmbt update ye .

      Padam
  3. assalamualaikum Tok...saya grab 3dozen esok juma'at saya buat payment insha'Allah

    BalasPadam
  4. Salam tok blh sy nak no wsap tok

    BalasPadam
  5. Salam tok blh sy nk no wsap tok

    BalasPadam
  6. 7 dozen dah sold.

    Tinggal 3 dozen lagi. Sold out

    BalasPadam
  7. Payment done
    3837948035
    24 Dec 2016 16:38:33 RM28.00
    MY GEMSTONE
    limbunganmayasdnbhd@gmail.com

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami