Isnin, 5 Disember 2016

SUCHMANI



























































Suchmani atau nama sains alam G.Bunian Sisik Ular cinta mani atau jika kita perincikan ia adalah isian semangat ular si cinta mani. Bukan pencinta Maniam ok...... 

Mampu bergerak di atas telapak tangan malah mampu bergerak di atas karpet , lantai jika kawasan rumah berpenghuni Jin dan makhluk halus. Di jadikan sebagai pelarisan niaga , tapi jenis Suchmani Gunung Ia sesuai di letakkan di Dalam kawasan perniagaan atau rumah sahaja, Kalau suchmani bukit boleh la letak di dalam poket dada tu... tapi dont waste time lah, benda sama sahaja, bezanya cuma saiz dan kemampuan nak meletakkan ia di dalam poket dan mampu di bawa kemana mana., 

Suchmani Gunung ini mempunyai penjaga Ghoib berupa Ular cinta mani itu sendiri dan mengawal tuan empunya barang dari sebarang Sihir, bencana guna guna atau tuju tuju, di larang mengoyakkan , jika di koyakkan atau terkoyak ia akan terbatal.

Mampu menari di atas tapak tangan ala gediks gediks gitu.. Tak caya boleh try, kalau dia tak gediks jaminan Tok, Rm 1000 duit raya anda masuk poket dalam masa kurang 5 minit selepas mesej komplen anda di respons. 

Mampu mati jika tidak di jaga , Penjagaannnya amat mudah, jangan di lipat lipat,. simpan ajelah dalam rumah, buat apa gediks gediks nak bawak keluar rumah menayang ke orang sat g org kata kita gediks pulak. 

Di mandikan di dalam air mineral atau sebaiknya air zam zam 1 tahun sekali di Bulan Muharam, Maaf jika post lepas menyatakan ia di mandikan pada bulan 13 atau bulan 14.. itu masih di dalam kajian kami di sini, ia bersamaan dengan permandian barangan bersemangat seperti keris.. Wallahualam, tok cuma menyampaikan petua org lama, ibarat pepatah Tun Mahathir " Melayu tidak Mudah Lupa " ...Insyallah...


Selepas di mandikan, masukkan dalam buku tebal dan biarkan selama beberapa hari, selepas ia kering, ambil semula perlahan lahan dan dengan gediksnya dia akan beraksi semula. 

Insyallah, ni bukan gimik, ni bukan Kertas minyak, ini ori kulit ulaq... tak caya boleh p test, kalau ori bagi ke tok Rm 5000.. INGAT tau, tu Amanah..... Hahaha. 


Barang ada tak banyak, maaf lah.. ni pun stok lama dulu, kalau ada stok dapor tu kira mujur dan rezeki anda sahaja.

Harga takleh kawtim dah... boleh kita kawtim, tok bagi anda kertas minyak ajelah ya hahah... insyallah Tok ni tak lah kejam sangat,, kan nak ramadhan ni ... cuit cuit sikit ni dapat la Promo



Kod Produk : SUCHMANI 41216
Bentuk : SUCHMANI GUNUNG
MAHAR : 500 Mlr

250 Mlr



27 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. bayaran depo dh dibuat , PD selewatny 12/12 ya tok

      Padam
    2. Baik terima kasih tuan na , moga berkah

      Padam
    3. Tok sy ny fb xleh tgk post tok, npe ye kene block ke

      Padam
    4. Apa id tuan, tu hari ada 1 hamba Allah dia kata dia abg tuan, dia kata tok kenal ka id tu, tok kata tok tak kenal , mana tok tau tu puyuh lima.. so cerita selebihnya tu tok x nak kasitau sini lah . balas pm tok di Fb id tuan tok cek balik

      Padam
    5. Begitu, tok sy hantar email ke evernote tok ya

      Padam
    6. Alhamdulillah, payment done

      Padam
    7. Terbukti benar boleh menari atas tapak tangan, mudah² menjadi asbab yg baik utk sy

      Padam
  4. hu takde rezeki org umah ingat sampah kena buang....hu hu hu sabor je la...

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Sy da bnkin utk deposit tok..full payment jumaat ni..da infom pada baz..tq tok..

      Padam
    2. Sy da bankin deposit tok..full payment jumaat ni..da infom pada baz

      Padam
    3. Baik alhamdulillah terima kasih ya tuan

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Kepada tuan nusantara..sy minta maaf atas kesilapan batu petir kenyir..terima kasihsy ucapkan pada tuan..sy doakan kebaikan dunia dan akhirat kepada tuan nusantara dan seluruh ahli keluarga..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami