Khamis, 8 Disember 2016

TUPAI JANTAN GRADE SUPER




























































Ini ialah Geliga Tupai Jantan Edisi Super yang tak pernah di keluarkan sebelum ini... dan edisi ini nampaknya di polish menggunakan kertas polish kod 5000 yang tukang tok import sendiri dari German. 

Selalu penangkal kuat ni di jual dalam bentuk kayu la apa la kan... ini dan di GB ia dalam bentuk Batu.. bentuk yang keras no 2 dari besi. Geliga Tupai jantan bukan sahaja di gunakan di dalam kekuatan Suami isteri, namun ia melibatkan keseluruhan yang bernama kekuatan. Kekuatan yang di maksudkan ialah tenaga.. bagus buat mereka yang lemah badan, mudah lelah, mudah penat. Juga ia bagus untuk ahli sukan insyallah. 

Cara di pakai bagusnya di center badan iaitu di Bahagian Perut atau org lain kata bahagian pinggang. nak pakai tak susah benda ni... cari kain meter tu... masukkan batu ni tengah tengah dan gulung kemudian ikatlah di pinggan, dah siap pakai, bukak balik dan simpan.. kalau nak jahit atau buat poket lagi kemas.. settle...


Kod Produk : GBKA 71216
Bentuk : Geliga Tupai Jantan
MAHAR :350 Mlr

250 Mlr




12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami