Khamis, 22 Disember 2016

BATU TAAT WALI SPECIAL (KAT BLOG SHJ)






























































Taat wali atau nama utaranya Tabasheer. Ini baru dia.. Alhamdulillah ini ialah item Yang tok perolehi dari sekutu di sebuah Nat di Negeri Perlis. Pak Haji dari Aloq setaq. 

Mana mana taat wali ni sama sahaja khasiatnya.. nak sebut tak tau , tapi kelebihannya amat lah banyak sungguh .

Jika Fahaman Tok kelebihannya ialah :

Kekebalan darurat dari peluru dengan izin Allah SWT

Pengubat penyakit kencing manis dengan rendaman

Lemah semangat dan anti sihir .


Manakala Fahaman orang awam pula ialah : 

Penawar racun dan mabuk ubat( rendam dan minum ) 

Terkena racun dan sengata berbisa, ular, kala, lipan caranya di bagi minum dan di lekapkan di kawasan sengatan 

Sakit gigi dan sakit perut , muntah2 

Demam panas

Sakit dalma dada

Buat pelaris

Lekat tulang ikan , rendam dan minum 

Terpijak paku

Sakit kepala dan kena sihir

Susah nak bersalin


Cara menggunakan ialah :

Baca Fatehah 1x
Surah Al ikhlas 3x
Selawat 7x dan hadiahkan Al Fatehah Kepada Syeikh Qodil Al-Jelani 



Nak ikut mana 1 , boleh saja, silakan ... batu ni dari dulu.... boleh tawar racun apa semua ni pasal kandungan organiknya tu ada 1 jenis kapur di panggil kapur buluh.... benda tu alkali, kalau belajar sains tau la apa faedah alkali kepada badan. Alkali vs Asid : Neutral. 



Kod Produk : BWS 211216
Bentuk : Taat wali
MAHAR : 80 Mlr


Ni murah dah, kat Ganu RM 10k... x caya?... p tengok sendiri la

37 ulasan:

  1. Harap dpt...boleh buat payment sekali dgn b.leleh.

    BalasPadam
  2. Salam,..pengsan camni kami nie tok.. Tok dah mengamuk keluarkan item item marvellous...tak tahan dibuatnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabaq..jangan pengsan lagi. Ada lagi item rare belum keluaq

      Padam
  3. Cun betol batu ni...alhamdulillah dh ade sbiji..

    BalasPadam
  4. As slm tok...nak tny.. bt taat wali nu.. sama x dgn yg sy tebus tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Yg hijau tu ka tuan?

      X sama. Lain origin

      Padam
  5. Salam atok blh sy dpt kan no wsap atok

    BalasPadam
    Balasan
    1. 0196046861. Kalau bab harta karut maaf tok.x layan

      Padam
  6. salam Tok, stok dapur ada x? (jong)

    BalasPadam
  7. Salam, payment done for 2a at 10.18pm tadi.since tn mawiji dan tn tanpa nama hanya lock shj...tq

    BalasPadam
  8. W.salam wbt tuan. Dalam spam atau waiting pun xda komen tuan.

    Semua tok dah terbitkan dah

    BalasPadam
  9. assalam tok...anakanda tumpang bertanya...batu tok wali ade brape jenis yer..��

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt

      HIjau

      Hitam

      Hitam+keemasan

      Putih

      Hitam Coklat Kemerahan

      Tu saja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami