Khamis, 22 Disember 2016

BATU TAAT WALI SPECIAL (KAT BLOG SHJ)






























































Taat wali atau nama utaranya Tabasheer. Ini baru dia.. Alhamdulillah ini ialah item Yang tok perolehi dari sekutu di sebuah Nat di Negeri Perlis. Pak Haji dari Aloq setaq. 

Mana mana taat wali ni sama sahaja khasiatnya.. nak sebut tak tau , tapi kelebihannya amat lah banyak sungguh .

Jika Fahaman Tok kelebihannya ialah :

Kekebalan darurat dari peluru dengan izin Allah SWT

Pengubat penyakit kencing manis dengan rendaman

Lemah semangat dan anti sihir .


Manakala Fahaman orang awam pula ialah : 

Penawar racun dan mabuk ubat( rendam dan minum ) 

Terkena racun dan sengata berbisa, ular, kala, lipan caranya di bagi minum dan di lekapkan di kawasan sengatan 

Sakit gigi dan sakit perut , muntah2 

Demam panas

Sakit dalma dada

Buat pelaris

Lekat tulang ikan , rendam dan minum 

Terpijak paku

Sakit kepala dan kena sihir

Susah nak bersalin


Cara menggunakan ialah :

Baca Fatehah 1x
Surah Al ikhlas 3x
Selawat 7x dan hadiahkan Al Fatehah Kepada Syeikh Qodil Al-Jelani 



Nak ikut mana 1 , boleh saja, silakan ... batu ni dari dulu.... boleh tawar racun apa semua ni pasal kandungan organiknya tu ada 1 jenis kapur di panggil kapur buluh.... benda tu alkali, kalau belajar sains tau la apa faedah alkali kepada badan. Alkali vs Asid : Neutral. 



Kod Produk : BWS 211216
Bentuk : Taat wali
MAHAR : 80 Mlr


Ni murah dah, kat Ganu RM 10k... x caya?... p tengok sendiri la

37 ulasan:

  1. Murah sgt...besaq gedabaq baq hang...

    BalasPadam
  2. Alkali + Asid = Air + Garam

    BalasPadam
  3. Harap dpt...boleh buat payment sekali dgn b.leleh.

    BalasPadam
  4. Salam,..pengsan camni kami nie tok.. Tok dah mengamuk keluarkan item item marvellous...tak tahan dibuatnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabaq..jangan pengsan lagi. Ada lagi item rare belum keluaq

      Padam
  5. Balasan
    1. Salam tok, full payment done

      Padam
    2. w.slama wbt tuan, alhamdulillah terima kasih na

      Padam
  6. Grab 4a (jong)

    BalasPadam
  7. grab 4a (jong)

    BalasPadam
  8. Cun betol batu ni...alhamdulillah dh ade sbiji..

    BalasPadam
  9. As slm tok...nak tny.. bt taat wali nu.. sama x dgn yg sy tebus tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Yg hijau tu ka tuan?

      X sama. Lain origin

      Padam
    2. Iya tok.. hijau... adu.........

      Padam
  10. Salam atok blh sy dpt kan no wsap atok

    BalasPadam
    Balasan
    1. 0196046861. Kalau bab harta karut maaf tok.x layan

      Padam
  11. Salam tok blh sy dptkan no wsap tok

    BalasPadam
  12. Salam tok..stok dapur de tak jns ni?

    BalasPadam
  13. grab 4a (jong)

    BalasPadam
  14. salam Tok, stok dapur ada x? (jong)

    BalasPadam
  15. Salam, payment done for 2a at 10.18pm tadi.since tn mawiji dan tn tanpa nama hanya lock shj...tq

    BalasPadam
  16. salam Tok npe sya grab xde dlm carta

    BalasPadam
  17. W.salam wbt tuan. Dalam spam atau waiting pun xda komen tuan.

    Semua tok dah terbitkan dah

    BalasPadam
  18. assalam tok...anakanda tumpang bertanya...batu tok wali ade brape jenis yer..��

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt

      HIjau

      Hitam

      Hitam+keemasan

      Putih

      Hitam Coklat Kemerahan

      Tu saja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami