Sabtu, 24 Disember 2016

MINYAK AKAR SERUNTUN (KUANTITI: 24 BOTOL)







Tengok..... Hangpa tengok....... Ni barang Langkawi... tok p Langkawi bila?... nu bulan lepas lagi... la ni baru nak masuk ke blog... tediiiaaa la blog ni , simpan dulu barang kot ada offline nak beli ... ada yang beli.. lepas tu kita cepat cepat masuk sini nak bagi peluang kepada Online pula grab

Apa dia yang SPECIAL sangat Minyak ni?...

Specialllllll Sapa kata tak special?....

P Langkawi, tanya depa Minyak Akaq seruntun....... nin dia JEMPOL baq hang.... 

Sebab ia bagus untuk orang kena STROKE... kebas kebas kaki, sengal sengal urat dan urutan badan.... 

Setiap minyak ada kegunaan , jangan guna p buat goreng ikan, sayang la, sebab minyak ni lebih mahai dari Minyak masak. Tudiaa nak habaq bagi .... 


Lepas tok tolak p tolak mai segala mak nenek kos dia semua.... Insyallah....


Kod Produk : MASERUNTUN
Bentuk : Minyak Akaq seruntun
MAHAR : 40 Mlr



Sungguh.. untuk stroke memang A, insyallah.. coba lah baru tau.  Beli kat sini sebotoi dulu coba, kalau Ngam,. p langkawi sendiri beli berdozen.. baru Klia... 

8 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami