Sabtu, 24 Disember 2016

AKIK WULUNG



























Ini item perolehan... dan bernama AKIK WULUNG bukan lah RMG.. takpa , salah kod sahaja small matter, jangan salah kefahaman, bawak sampai mati sesat sampai liang lahad. ...kalau sampai lahad datu takpa.. ni liang lahad 7 kaki tanah merah tiang 2... payah kalau dah sampai kat situ. 

Kelebihan macam akik wulung yang lepas, cuma hak lepas tu comey la.. tu saja.. khasiat tetap sama

Akik Wulung... ni barang ori, jangan nak macam macam na.. ni ori... 


Insyallah akik wulung atau ulung ni dari dulu sampai ke la ni, pahaman tok ka pahaman org lain ka sama ... yang ni sama dan selari. 

Insyallah ada asbab :

Kekayaan

kemasyuran 

Kekal derajat

Pangkat dan kuasa


Insyallah Allah kata Kun Fayakun... Maka Jadilah... Kalau tak nak sebab murah, p lah beli item 10ribu ka apa ka, kalau Allah kata aku tak izin, maka takda juga....duit tu kertas yang dicetak, kena ingat tu, kena mengaji bab kertas yang di tulis manusia ni... ia x sama dengan ayat Kun Fayakun ni. Kalau mengaji paham la apa maksud tok 



Kod Produk : RMG 211216
Bentuk : Akik Wulung
MAHAR : 200 Mlr

Kalau GRAB Amik saja 120 Mlr...kalau lock deposit amik pada mahar di atas




4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami