Sabtu, 3 Disember 2016

GELIGA REZEKI TOK PALOH





'
MAHAR : 120 MLR



















MAHAR : 80 MLR

















'
MAHAR : 120 MLR


GELIGA REZEKI TOK PALOH GRADE SUPER 

Alhamdulillah... menarik kan.. ?


Item ini pemberian Tok Paloh di kerajaan Sabara dan ia diisikan dengan energi zikrullah beliau sendiri selama ratusan tahun di alam sana, tok perkirakan lebih dari 300 tahun , diceritakan kepada tok batu ini dulunya di perolehi dari seorang pedagang Arab yang datang ke tanah melayu dan dari semua batu permata yang beliau terima sebagai cenderamata. Ini antara yang di simpannya kerana terpukau dengan keindahan warnanya.

Item ini mempunyai kelebihan penarikan kerezekian yang amat dasyat dengan izin Allah SWT

Cara penjagaan dan pengaktifannya cukup dengan di bawa berzikir bersama di dalam solat, tidak perlu di pegang, cukup di letakkan di dalam poket ( di bawa bersama ) 

Insyallah yang sudah jadi mudah, yang mudah di permudahkan


Kod Produk : GRTP 151116
Bentuk : Geliga Tok Paloh
MAHAR : IKUT GAMBAR



23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tn fairus..apa status utk item ni?klu blm bt payment sy grab ye...

      Padam
  2. Allahhu..lawa sungguh tuan2..ayah nk bagi diskripsi sikit...Disini ayah ambil kesempatan nk ucapkan ribuan t.kasih kepada tok kerana asbab geliga kerezekian yg ayah mahar disini serta ibu duit yg ayah simpan alhamdulillah rezeki ayah dan isteri bertambah baik sekarang..jadi ayah syorkan anda semua teruskanlah pembelian geliga di blog ini kerana ia asli dan beraura tinggi..memangla di luar sana banyak blog dan fb barang2 mistik tumbuh bak cendawan tapi bagi ayah cukuplah di gb sahaja kerana di luar sana hanya mementingkan ke untungan daripada khasiat dan aura geliga yg mereka jual.satu soalan ayah nk tanya kepada anda adakah tumbuhan ada mati beragan??ayah dh ada jawapannya dan anda cari dan nilailah sendiri..wasalam..

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah,xsngka dpt lock.deposit done tok.jp lg sy anta kt baz slip deposit.bakinya bleh x sy settlekn pd 12 haribulan tok?

      Padam
    2. Alhamdulillah, silakan.. ok dah tarikh tu, seminggu lah walau lebih sehari takpa

      Padam
    3. Alhamdulillah.tksh byk ye tok :-)

      Padam
    4. Assalammualaikum tok.sy dh bnkin baki payment.detail dah anta ke tn baz.tksh byk ye tok..alhamdulillah..

      Padam
  5. Tok mohon payment dlm sejam dua ... Ada kt kg

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Alhamdulillah, tok doakan kesejahteraan tuan .. Amin

      Padam
  7. Wslm tuan faizal payment ni item ni sy grab..blm bayr sbb sy tnggu jwpn item laen untk di byr skli tuan..klau mcm.ni..takpa lah..nnt free sy byr dlu item yg ini..maaf tuan

    BalasPadam
  8. Xpa tuan...sy dh tny tn baz.dia kata ada stok dapur...heheheh

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami