Rabu, 14 Disember 2016

KECUBUNG AIR PELANGI


















































































Semalam anda bertarung... Akhirnya dapat ke Ayah Iblis Singa, alhamdulillah rezekinya. 

Untuk halaman ini Tok ingin anda semua merasa, kebetulan barang ada lebih, maka tok Keluarkan juga bagi anda merasai kelebihannya insyallah 

Apakah kecubung ini?....

Kecubung ini pemberian Sang Ratu Banjaran Nakawan dan mempunyai kelebihan yang amat masyur :

Penumbal balik sihir dengan tenaga isian Ratu sendiri

Penunduk Musuh

Penaik aura seri wajah dan item pengasehan

Kewibawaan

Mempunyai 7 Warna di dalam pelanginya bermaksud mempunyai semua kelebihan di dalam semua batu permata kecuali PEMBISA


Di pakaikan sebagai cincin kena atau tak kena kulit tidak kisah


Kod Produk : KAP 101216
Bentuk : Permata super Saiz S
MAHAR : 50 Mlr

39 ulasan:

  1. grab 3a (khairul)

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done (khairul)

      Padam
    2. payment done tok (khairul)

      Padam
  2. Berdarah hidung tok..hari ni kecubung air pelangi super pulak huhu!!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. payment done..forward to mr baz...

      Padam
  4. 1a boleh nampak bias pelanginya..bertuah saper yg bertuah..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. payment done tok, maaf lmbt update skit.. saya ada urusan di hospital wife nak deliver huhu

      Padam
  6. grab 1a (jong)

    BalasPadam
  7. grab 4a (jong)

    BalasPadam
  8. klu 1a & 4a x dpt sya grab 5a (jong)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2a xd sapa grab lg tuan..1a pun tuan ardi blom update payment..bole tnya pd tok mcm mana

      Padam
    2. Yang mana belum update selepas 12 jam.maka org lain boleh terus grab

      Padam
  9. grab 1a (jong)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A dh di grab oleh tuan ardi yusuf..semua dh di salakau..jadu tuan kena contact tuan baz tanya stock dapur kot2 ada rezeki..

      Padam
  10. JAGA JAGA SEBELUM BUAT BAYARAN.

    SEMAK DAHULU

    LOCK DEPOSIT 7 HARI. PAYMENT DEPO DALAM 12 JAM

    GRAB PAYMENT PENUH DALAM MASA 12 JAM

    kalau ulasan pdone takda. Org lain blh grab suka suki

    BalasPadam
  11. salam Tok, kira sya berjaya grab 4a kn tok.. (jong)

    BalasPadam
  12. salam Tok paymen done 4a (jong)

    BalasPadam
  13. salam Tok 1a xde pay done.. klu xde sya grab 1a (suka suki) kikiki (jong)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan. Siapa cepat dia dapat..lama x dgr berita tuan sukasuki.apa habar

      Padam
  14. Salam tok, item Msh available ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w,salm wbt tuan , masih ada. utk menyemak, 0178259540

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami