Isnin, 12 Disember 2016

GELIGA SUKMA



































































Assalamualaikum Wbt dan Salam Sejahtera. Kiyai Haji Lebar kirim salam kepada anda semua di sini. 

Item ini Tok maharkan murah sahaja , untuk kali ini sahaja... 

Ia untuk kekebalan darurat dan juga Perisai dari gangguan Makhluk Jahat termasuk manusia. 

Itu sahaja apa yang di maklumkan..selebihnya rahsia antara dia dan tuan tuan sendiri



Kod Produk : GB2 101216
Bentuk : Geliga Sukma
MAHAR : 30 Mlr


Di Halaman Akan datang ia akan tok maharkan sebanyak RM 200


Tok nak pesan 1 perkara, untuk item Bawah Rm 100 kalau boleh Grab terus lah ya, usah lah Lock depo item murah begitu. Walau ia bukan law rasmi , Namun jika di pikirkan Lojikal.. tiada mana mana kedai Gems boleh bagi Lock deposit utk item bawah 100. Rasanya lah.... 

Terkadang tok jualk barang murah bukan apa tuan tuan, tok memerlukan payment segera bagi membayar gaji pekerja. Gaji pekerja Akan datang ialah pada 15hb ini...So bab macam tu tak perlu lah kita cakap ulang kali dan harap ia dapat di mengertikan oleh anda semua di sini

58 ulasan:

  1. Balasan
    1. Jangan ada kalau tuan. Tok dah bagitau tu hari.jika ada kalau maka ia total x sah

      :)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan aih... Kiyai Hj Lebar ni semenjak tahun 2012 di Blog GB, acer cek Lebar tuan sejak bila.. Khuatir dapat idea amik gelaran di sini tuan. Kalau betol sila report pada tok segera

      Padam
  4. Grab 2A tok...bsok sy bank in k...trme ksih...

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Grab 2A tok..bsok sy bank in ea..trme ksih...

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. grab 4a (jong)

    BalasPadam
  9. grab 3a (jong)

    BalasPadam
  10. Grab 2a minta izin byr 20hb Tok.

    BalasPadam
  11. 1a-mus
    2a-mohd sharom
    3a-abdul rahman
    4a-mohd faizal

    Sttle..assistant tok,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha. T.kasih tuan. Kalaulah selalu begini. Tok pun selalu ingat tuan dalam doa tok insyallah

      Padam
    2. Sama2 tok..xd masalah..saja tlg tok,dan tlg sahabat2 yg lain sekali..tok pun dah bnyk bantu kami..Alhamdulillah

      Padam
  12. SILA SEMAK SEBELUM MELAKUKAN PEMBAYARAN, YANG DAPAT SAHAJA SILAKAN BAYAR, Yang lain belum rezeki anda

    BalasPadam
  13. allahu.....harga cantik..khasiat pon ok....tp sy trlambat.....memerlukan ni sbb bajet xda....ada org tmpt kerja sy buat onar kt sy...sabotaj kt sy.....aduiii....syg nye..klu lah ada stok kawtim....hurmmmm

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami