Selasa, 6 Disember 2016

WAFAQ KULIT KIJANG (KUANTITI 9)








Wafaq kulit kijang...

Tu hari ada yang memintanya maka tok meminta sekutu tok menghantarnya untuk di maharkan. 

Alhamdulillah kegunaannya sebagai medium :

Penganyer ikan

Pelarisan Niaga

Pengasehan

Pendinding sihir 

Dengan izin Allah SWT


Harga dah naik sikit sekarang ni... 

Kod Produk : KT.KIJANG 
Bentuk : Kulit Kijang
MAHAR : 40 Mlr

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. mudah tuan, simpan di dalam kocek sahaja, jangan di langkah.. itu sahaja, sebab ia item wafaq

      Padam
  2. Grab 1.....Tok saya diluar kwsan....10 hb atau 11 hb saya bank in duit blh Tok

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. As slm tok.. maafkan sy.. bleh x sy tebus hjg bulan.. tp.. kalau x bleh.. xpe tok.. mungkin bukan rezeki sy..

      Padam
    2. Silakan lock sahaja tuan, insyallah nanti hujung bulan sekiranya masih rezeki tuan, tiada siapa pun akan Grabnya tuan

      Padam
    3. Sy dah tny tn baz.. msh ada lg... full payment done... tq tok

      Padam
  4. salam tok ade pantang larang x wafak nie ?

    BalasPadam
  5. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Masih ada lagi tok.
    Saya nak lock satu

    BalasPadam
  6. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Masih ada lagi tok.
    Saya nak lock satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

      السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
      Terima kasih tok.pembayaran akan di buat kejap lagi..detail akan di anta le tuan baz

      Padam
  7. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Pembayaran telah di buat tok.
    Detail telah di hantar ke tuan baz
    Terima kasih tok

    BalasPadam
  8. Salam tokmat..masih ade 1 kan? Sy grab 1 ye tok...

    BalasPadam
  9. ada lagi tok? kalau ada saya mahu grab

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami