Selasa, 6 Disember 2016

WAFAQ KULIT KIJANG (KUANTITI 9)








Wafaq kulit kijang...

Tu hari ada yang memintanya maka tok meminta sekutu tok menghantarnya untuk di maharkan. 

Alhamdulillah kegunaannya sebagai medium :

Penganyer ikan

Pelarisan Niaga

Pengasehan

Pendinding sihir 

Dengan izin Allah SWT


Harga dah naik sikit sekarang ni... 

Kod Produk : KT.KIJANG 
Bentuk : Kulit Kijang
MAHAR : 40 Mlr

35 ulasan:

  1. cara penjagaannya macam mana tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah tuan, simpan di dalam kocek sahaja, jangan di langkah.. itu sahaja, sebab ia item wafaq

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done WA ke tn Baz
      Thank you Tok

      Padam
  3. Grab 1.....Tok saya diluar kwsan....10 hb atau 11 hb saya bank in duit blh Tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, masih dalam jarak seminggu tu bagi syarat lock depo

      Padam
  4. Balasan
    1. As slm tok.. maafkan sy.. bleh x sy tebus hjg bulan.. tp.. kalau x bleh.. xpe tok.. mungkin bukan rezeki sy..

      Padam
    2. Silakan lock sahaja tuan, insyallah nanti hujung bulan sekiranya masih rezeki tuan, tiada siapa pun akan Grabnya tuan

      Padam
    3. Sy dah tny tn baz.. msh ada lg... full payment done... tq tok

      Padam
  5. ada lagi tok? kalau ada nak lock

    BalasPadam
  6. salam tok ade pantang larang x wafak nie ?

    BalasPadam
  7. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Masih ada lagi tok.
    Saya nak lock satu

    BalasPadam
  8. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Masih ada lagi tok.
    Saya nak lock satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih silakan order di 0178259540

      Padam
    2. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

      السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
      Terima kasih tok.pembayaran akan di buat kejap lagi..detail akan di anta le tuan baz

      Padam
  9. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Pembayaran telah di buat tok.
    Detail telah di hantar ke tuan baz
    Terima kasih tok

    BalasPadam
  10. Salam tokmat..masih ade 1 kan? Sy grab 1 ye tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok..payment done..dh htr kt mr.baz

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kasih na tuan

      Padam
  11. ada lagi tok? kalau ada saya mahu grab

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami