Khamis, 22 Disember 2016

AKIK WULUNG










































































































Akik Wulung... ni barang ori, jangan nak macam macam na.. ni ori... 


Insyallah akik wulung atau ulung ni dari dulu sampai ke la ni, pahaman tok ka pahaman org lain ka sama ... yang ni sama dan selari. 

Insyallah ada asbab :

Kekayaan

kemasyuran 

Kekal derajat

Pangkat dan kuasa


Insyallah Allah kata Kun Fayakun... Maka Jadilah... Kalau tak nak sebab murah, p lah beli item 10ribu ka apa ka, kalau Allah kata aku tak izin, maka takda juga....duit tu kertas yang dicetak, kena ingat tu, kena mengaji bab kertas yang di tulis manusia ni... ia x sama dengan ayat Kun Fayakun ni. Kalau mengaji paham la apa maksud tok 



Kod Produk : AW 211216
Bentuk : Akik Wulung
MAHAR : 200 Mlr

Kalau GRAB Amik saja 120 Mlr...kalau lock deposit amik pada mahar di atas

22 ulasan:

  1. grab 1A..pagi esok payment tok

    BalasPadam
  2. saye grab dapat ke tok..payment done pagi tadi

    BalasPadam
    Balasan
    1. X dapat tuan. Tuan lock berapa.kod apa

      Padam
  3. Salam, payment for 2a done at 5.48pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Siap bayaran...details kasi mrBaz nanti..

      (HS)

      Padam
    2. Terima kasih tuan. Moga sejahtera

      Padam
  5. Salam, maaf sekadar pendapat...tn celebe grab 1a lebih awal ie.2 jam dari tn mawiji...cuba tuan teliti semula. Tq

    BalasPadam
  6. 1A dapat ke tuan celede.

    Sabaq. Ada lagiii brg ni

    BalasPadam
  7. kalau 6A xdak sape mahar.sye grab 6A tok,bole ye..harap2 dapat

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami