Ahad, 7 Mei 2017

MANI GAJAH TERUNA







SOLD OUT
Tn Adam Idris




















SOLD OUT
MRZam





















SOLD OUT
Tn Popnix




Barang best dah mai... dan tok nak bagi BEST PRICE kat korang, insyallah... 

Ni kira harga pejam mata..boleh pitam


Mani Gajah Teruna

UNTUK siapa yang tercepat dan Terpantas sahaja

Kod Produk : MGT 6517
Bentuk : MGT
MAHAR : RM 450

RM 150

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. PD Tok . Dh bgtau mr baz,cuma xingat update kat sini

      Padam
    2. Baik Poknik terima kasih na

      Padam
  2. Assalam tok..nk tnya..tuan baz x balik trengganu lg ke tok?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, dia dah sampai tuan. cuma pagi ni belum masuk opis, semalam sampai jam 3am ke rumah bersama 2 org tuanya. dorang ke langwaki hantar kakaknya pulang lepas bersalin dan pantang , dapat anak kembar.. akaknya tu pantang di ganu.. dah selesai pantang dia hantar akaknya pulang ke langkawi pula

      Padam
    2. Kesian TN baz penat tu tok..huhu

      Padam
  3. Balasan
    1. Orite. Nanti sy buat payment ya tok.. memandangkan masih maintainance..

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Grab 2a tok

    BalasPadam
  6. Yang ada TAHNIAH tu dapat .... Yang lain sila cuba di lain hari insyallah

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. tok sy dapat buat payment ke untuk 2a ni? sebab yang last grab dah lepas 12 jam.

      Padam
    2. Status: Successful
      Reference number:4334984399
      Transaction date: 08 May 2017
      Transaction time: 21:46:19

      payment done.. tq tok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami