Isnin, 22 Mei 2017

WESI KUNING KEPOMPONG








VIDEO





Segar Bugar masih fresh, baru malam tadi dapat.. dan ini stok last ... last sungguh, mau mau paling awal 3 bulan, paling lama 5 bulan lagi baru ada. 

Besi Kuning.. dari besi kuning atau di panggil kepompong besi kuning. Semestinya bukan yang ori dan hebat tu lah, kalau ori, punah la laptop tok ni , hp pun punah masa ambil gambarnya. Tak boleh papar langsung.

Namun ia sudah tok aktifkan kekebalan daruratnya dan jika anda bernasib baik seperti seorang pelanggan dulu... jenis ni pun dia dapat rezeki kebal umum, alhamdulillah tok tumpang gembira buatnya. 

Kuantiti ada 40... Harga di bawah sampai 26hb ni saja, Kalau dah naik normal price GB pun. Harga tu pun still murah lagi la na. Tapi kalau dapat grab sebelum 26hb may ni lagi la menjimatkan



Kod produk : BSIKNGPONG 22517
Bentuk : Besi kuning kepompong
Kuantiti : 40 set
MAHAR : RM 36

HARGA 26HB MAY : RM 60



62 ulasan:

  1. Balasan
    1. Besi kuning kepompong

      1 set grab

      Baki 39 set

      Padam
    2. PD tok,details wasup mr baz.tq

      Padam
  2. Tok..quran istambul bila pula nk ada stok?itu hari saya terpaksa ungrab sbb nk guna duit..hehe..

    BalasPadam
  3. grab 1 set besi kuning kepompong tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok.maaf lambat update

      Padam
    2. baik tuan terima kasih la update alhamdulillah

      Padam
  4. Grab 1 Wesi Kuning..jenis ni jentik keluar jarum ke jg tok?

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thorbaek tok..siap video lg :)

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    2. sebelum tuan tanya tu vid sedang di muat naik dah.. terima kasih tuan :))

      Padam
    3. Adesss...lupa updte PD dtail kt tn.baz

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  5. 4 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 36 SET

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,cara guna macam mana ya tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, org menyimpannya dalam poket tuan , insyallah

      Padam
  7. Assalamualaikum tok sye nak tnye, blh ke Besi kuning dilebur Dan dibuat cincin.?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan, boleh buat, tapi belum pernah ada yang buat nya tuan..kalau tuan nak lebur buat cincin, tok sarankan besi kuningan saja tuan

      Padam
    2. Baik tok,trima kasih utk info tersebut.

      Padam
  8. Grab 1
    Qi ganu

    BalasPadam
  9. grab satu tok ( doiver87 )

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done,mr baz tok
      ( diver87 )

      Padam
  10. as salam tok... sy grab 1... tq

    BalasPadam
  11. 7 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 33 SET

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. silakan..tahniah atas kemenangan tuan, nak komen sana tak leh dah haa

      Padam
    2. Payment done tok utk item ni n item tu. Terima kasih tok. Dah WhatsApp details tadi ke tn baz.

      Padam
  13. Ala cakpong cakpong... GRAB 1 tok. Sheshe..

    BalasPadam
  14. 9 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 31 SET

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum tok.. grab 1..

    BalasPadam
  16. 10 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 30 SET

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Rm36 tu termasuk pos ke tok? Kalau asing berape? Semenanjung je.

      Padam
    2. ya kalau semenanjung, kalau borneo kena tambah rm 10

      Padam
    3. Payment done. Sudah email ke evernote tok.

      Padam
  18. 11 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 29 SET

    BalasPadam
  19. 14 SET SUDAH DI GRAB

    BERBAKI : 26 SET

    BalasPadam
  20. Lurus urat telapak tgn tok tu. Ada makna tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. urat tangan lurus ialah tanda kerabat di raja..bukan tok kata. org kata.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami