Khamis, 11 Mei 2017

BERITA PIL ISIAN ENERGY

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Tok nak menulis di halaman lama tok takut anda dah tak baca selepas order, maka tok buka halaman baharu. 

Selepas anda mendapatkan Pil itu anda juga akan di berikan sekeping kertas jurus jarak jauh. jenis jenis jurus yang  anda di benar guna pada level 1.

Pil yang anda perolehi JANGAN DI BUKA. jika anda buka isian akan keluar dan larut di dalam udara dan ia sia sia. 

Di dalam Pil itu di masukkan garam halus..." Semasin mana garam itu maka semasin itulah ilmu anda "

Di atas kertas berkenaan ada arahan dan anda perlu melakukan seperti yang tok arahkan 


*Tok tidak mereveal teknik senaman dan doanya di sini kerana ia adalah sebuah rahsia dan hanya yang memaharkannya sahaja akan memperolehi teknik itu. 

25 ulasan:

  1. Insya Allah , semoga dapat menebus Ilmu disebalik Pil level 1 ini, Ameen...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...tq tok muda krn sudi curahkan ilmu berbtk fidyah, syukur...dpt gak merasa buah tangan dari tok muda walaupun setelah terlepas bas beberapa tahun yg lalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama tuan, insyallah sekadar ini yang tok boleh curahkan selama ikrar tok untuk tidak mengajar ilmu ghoib spt penarikan dan setaranya. umpama ini tidak apa

      Padam
  3. Tok Lupe nk tnye Stu lagi jika kita telan pil ni Ade effect tk pda diri kta cntoh Nye kta tngal solat kdg2 je buat atau pun xde Pape ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan.. sila baca betul penerangan tok di halamannya . solat tu tuntutan Allah , tok x nak ajar ajaran sesat pada org yang menyatakan kalau belajar ilmu mcm ni solat tak boleh sasar. kalau sasar jadi gila. sat g org solat kerana ilmu, bukan kerana Allah. itu urusan tuan dengan Allah . Tapi nasihat tok kita sebagai org islam bersolat lah

      Padam
  4. Ok tok trima atas penerangan Nye :)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Masih lagi 99.99... selepas 31hb RM 800

      Padam
  6. salam tok..nk tnya..selain pil isian ni..ada tak tok hasilkan pil isian yg bole membangkitkan energi dalaaman atau membuka cakra dalam tubuh badan agar lbh peka dan sensitif pd yg ghaib ataupun rasa kekuatan ilmu yg dipelajari

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , ada pada mahar yang sama

      Padam
  7. Salam tok mat. Saya ingin order 1 pil. Pada siapa saya perlu hantar order, pengesahan pembayaran dan maklumat saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. untuk order pil ini tuan boleh direct PA tok

      0178259540

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      Padam
  8. Ok,payment done.Just wait for reply only...��

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap tuan sudah whatsapp ke 0178259540, staff tok masuk office jam 9am-5pm.. khamis half day, jumaat off day. Dia akan balas esok tuan

      Padam
    2. Ok beliau dan tok juga sudah reply...:-)

      Padam
  9. Alhamdulillah,barang dah sampai pada jam 2 petang semalam.Mungkin lepas ni,jika ada keilmuan yang lain-lain lagi boleh dimasukkan ke dalam kapsul pun bagus juga tu.Contohnya kekebalan.Sebabnya saya pemandu van sekuriti,perlu juga itu...😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dah sampai.. insyallah jika kekebalan darurat itu boleh, tapi bagi tok pil energy ini sudah mencukupi , lagi bagus tuan ambil sampai level 3 master.

      Energy ini walau ada org datang nak buat tuan di waktu tidur, walau pun tuan tidak sedar mereka akan terpelanting

      Padam
  10. salam tok , saya terima pil ini , tapi tak diserta kan kertas cara guna

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt . kena wassap tok utk mendapatkannya 0127845231.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami