Ahad, 28 Mei 2017

MANI GAJAH SUPER ( PROMO MEGA )



























SOLD OUT
TN ZULY ENAM






















SOLD OUT
TN MALEK RIDZWAN












































SOLD OUT
TN SHAHROL NIZAM























SOLD OUT
TN ZULY ENAM











































SOLD OUT
TN WC FX






















SOLD OUT
TN Celede
























Anda selalu mengabaikan update di jam 3.00pm, ya mesti sedang bekerja bukan?... jadi tok masukkan item Promo mega kaw kaw ini di jam 3.00pm.. 

Item ini...... Allahhhh....Jangan kata tok tak bagi peluang naaa... 

Ini ialah MGSuper. Mani Gajah Super yang tok maharkan RM 450-500 dulu dan kini dan selamanya, cuma UNTUK hari ini kerana kegembiraan tok merindui ramadhon.. maka tok belanja anda sahaja dengan jumlah ini , nak kata rugi tak rugi nak kata untung memang tak lah. 

Jadi tok pun x nak cakap banyak.. maka.. sesiapa yang buka update jam 3,00pm hari ini, 

Special untuk anda. 


Mani Gajah Super , yakni mani gajah paling power kekuatan pengasehannya dan berada di kelas pengecualian dari MGT , GMGB, RMG dan QMG. 

Untuk halaman ini sahaja.......... Tuan tuan / puan puan /  adik adik ... ini kali saja tok bagi peluang budak sekolah memilikinya... jangan kata tok kejam na di lain halaman haha



Kod Produk : MGS 27517
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : RM 109

39 ulasan:

  1. tok sya lok 10A

    BalasPadam
  2. tok sya lok 10A

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum... tok saya greb 4A tok. Dah lama saya nak tapi tak dapat tok.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Kehadapan tok yg di ingati selalu. Payment done maap lambat.. hihi.. tok.. larak salah stok dapur ada ka?

      Padam
    2. Stok dapur yg macam ni xde tuan. kalau yg canai mcm permata kena tanya mr Baz 0178259540

      Padam
  6. tok, ade lagi ke yg belum orang grab?

    BalasPadam
  7. Tok, 1A dah ade orang lock ke?

    BalasPadam
  8. 1A sudah di grab tuan m hassan tuan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami