Khamis, 11 Mei 2017

LOKET TERAS PENUNDUK





SOLD OUT
Aesalno

















SOLD OUT
Tn Zamani KL























Loket teras kayu penunduk. Alhamdulillah siap juga menebuk, tok sendiri yang tebuk, punya keras. 

Kayu penunduk ini untuk menundukkan :

Bos

Majikan

Anak isteri, Suami

Kawan kawan

Mudah runding harga ( nego ) 

Mudha urusan 

Mudah berniaga

Mudah menyampaikan sesuatu 

Dapat mengumpulkan pengikut macam ayah Pin.. dia pakai penunduk la kalau nak tau



Teras ni rare, jangan tertipu dengan Kayu penawar hitam, Kayu Tawar Hitam, Gamunggal hitam....ia tidak sama 


Kalau anda beli dan nak potong lagi, itu terpulang, khasiat tak lari

Bagus di pakai oleh peng-kempen politik... insyallah.. tgk lah hasilnya



Kod Produk : LP 9517
Bentuk : Loket Penunduk
MAHAR : RM 200

RM 150


19 ulasan:

  1. Assalam tok..klu tok dpt buat cincin teras Penunduk ni,pun ok jugak tok..dari titanium dah ok..teras nya Bentuk petak tok..tringin nk ad cincin teras penunduk

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Blh buat bentuk petak tuan. Tp cincin titanium bentuk petak tok x boleh nak janji. Yg baru tok order cncn ni belum pasti ada ka yg petak

      Padam
    2. Xpa tok..yg mana ada pun xpa..janji saiz kecik..baru comel2..hehehe

      Padam
  2. GRAB 1A

    Status: Successful
    Reference number: 4348563973
    Transaction date: 12 May 2017 23:19:22
    Amount: RM150.00
    From Account: 160072447710 BIS
    To Open 3rd Party Account : 551016691626
    3rd Party Email Address : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
    Account Holder Name : MY GEMSTONE
    TransactionType : Open 3rd Party Transfer

    BalasPadam
  3. Salam tok.. maaf komen disini, cuma nak tanya.. 3a blum lock kan?? Contoh : Saya ambil 3a dan potong sedikit utk ikat cincin tatinium dan selebihnya loket.. berapa totalnya tok?? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum tuan..

      ya boleh..

      Cincin Titanium RM 60

      Ikat Loket buat perak keliling tu kena tanya baz, bisnes dia bab ikat mengikat ni.. cincin titanium memang hak tok

      Padam
  4. Loket tu saya xnk ikat keliling.. cuma saya nak minta pihak tok utk potong canai sikit buatkan permata cincin tatinium .. rm150 (Loket cincin) + Cincin rm60 + berapa kos canai tu tok?

    Maaf tok tanya dkt sini.. mudah tok faham pertanyaan saya nnti.. huhu

    BalasPadam
  5. tok bole buat loket untuk kuningan x tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tuan, utk tujuan ni whatsapp mr baz 0178259540, urusan dengannya 100% bab ni ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami