Isnin, 15 Mei 2017

G.BIRU BINTANG ALAM ( BLUE SAPPHIRE )






















































































SOLD OUT
Tn Ari







































SOLD OUT
Tn Machavw Machaw






































































































Alhamdulillah.. Blue Sapphire rupanya.... Tu kat FB dok kecoh kecoh tu , ada sampai RM 5k.. ops minta maaf... ada sebiji tu hari tok tanya RM 35k... ya.. itulah harganya alhamdulillah. 

Kelebihan energynya sangat ampuh di dalam :

Kewibawaan yang besar dan tinggi 

Penaik aura diri dan wajah

Penstabil aura diri dan item lainnya

Penunduk manusia dan Jin

Mempunyai energy Ghoib yang diisikan dari Pati diri dalaman tok Muda sendiri



Boleh diisikan jika mahu, kos promo pecah palo di bawah percuma kos isian.., esok..kos isian di kenakan semula la ya, RM 50.... untuk hari ini sahaja free



Kod Produk : BLUESAPH 14517
Bentuk : Yakuk Biru
MAHAR : RM 100







Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sila Klik " PAPAR VERSI WEB "

Sekiranya tidak ada item yang tidak akan dapat anda lihat

33 ulasan:

  1. Grab tok 1a,2a,3a total 165 kan ..payment petang esok bole ye tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kaish tuan, tapi nanti lain halaman minta tuan tgu komennya keluar ya tuan. sebab macam di atas sudah ada yang Grab. jadi untuk hal ni sekiranya ada tuan tuan di atas inginkan juga, mungkin kita boleh berbincang.

      Sebenarnya tuan boleh Grab item org lain selepas 12 jam mereka melakukan ulasan GRAB

      Tapi tadi kerana tok berada di Hutan Chakah maka tok tidak sempat menerbitkan ulasan memandangkan kawasan tu tiada internet

      Kepada tuan lain lain tok minta maaf

      Padam
    2. Ow..okay..sy ingtkn xde yg komen..maaf ye tok dan buyer2 yg da grab,lupe plk yg komen2 akn kluar lepas dterbitkn oleh tok..maaf skli lagi ye

      Padam
  2. 1A - Joe RXZ

    2A - Joe RXZ

    3A - Joe RXZ

    4A -

    5A - Ari

    6A -

    7A - Machawv Macha

    8A -

    9A -

    10A -

    11A -

    12A - Puyuh Lima

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Nama tuan.. grab tak sah kalau takda nama, samaran pun takpa, asalkan ada aje..cth mcm tok buat bawah

      *Tok muda

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ade lagi x(akim)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A - Joe RXZ

      2A - Joe RXZ

      3A - Joe RXZ

      4A - Muhd Sharom

      5A - Ari

      6A -

      7A - Machawv Macha

      8A -

      9A -

      10A -

      11A -

      12A - Puyuh Lima

      Padam
    2. Masih ada, silakan sambung list jika tuan mahu ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami