Sabtu, 13 Mei 2017

DELIMA 6 STAR ( RAYS )




SOLD OUT
Tn Abd Mutalib

















SOLD OUT
Tn IskandarJB

















SOLD OUT
Tn Skyline Turbo


















SOLD OUT
Tn Mus


















SOLD OUT
Tn Abby Imza




































SOLD OUT
Tn KT Salleh


















SOLD OUT
Tn Adam



































SOLD OUT
Tn Shahrul Fitri


















SOLD OUT
Tn Mohd Izwan

















SOLD OUT
Tn Joe KPN


















SOLD OUT
Tn IskandarJB


































SOLD OUT 
Pak Ngah




PECAH PALO 

PACAH PALO

PECAH PALO




Harga di bawah tu untuk malam ni sahaja, esok harga lain.. tu janji kita 


Delima 6 Star ( rays ).. sebenarnya untuk ambil gambar delima 6 rays ni kena di bawah matahari..bukan bawah lampu..kalau bawah lampu bintangnya kelihatan kembang atau tak kelihatan, kalau bawah matahri.. walla.. memang menarik sekali. 

Bukan delima biasa. ia mempunyai 6 Rays, 6 Bintang bila di suluh, lagi lawa jika di bawah sinar matahari

Dan Delima ini langsung tiada kecacatan Glass filled atau syntetic jauh sekali fully syntetic alhamdulillah. 

Kelebihan delima ini ialah :

Kekuatan saraf dan rungkaian darah dalam badan

Kekuatan badan

Kekebalan darurat 

Boleh di didik sebagai MERAH DELIMA merah air dan kebal umum jika anda mengikut cara penjagaan Geliga Lipan yang pernah tok dedahkan di halaman lepas, sila Type di sebelah kanan halaman ini " ITEM CARIAN ANDA " dan kemudian type kan " Cara penjagaan geliga lipan ".............cara jaganya adalah sama. 


Penentu sama ada anda bakal menjadi jutawan atau tidak seperti lainnya yang pernah memaharkan item di sini. Itu atas kesungguhan anda mengikut aturcara yang sudah di berikan di halaman tersebut. 


Kalau anda nak didik jadi merah air.. insyallah jenis ini terbaik.. toksah la cari batu sintetik lepas tu nak buat merah air na, buang masa.. 


Yang ni mahal sikit dari yang tempohari , sebab ia ada Rays..bukan senang la ni nak cari yang ada star kecuali banyaknya sintetik.


Auranya sudah di pulihkan, di sempurnakan dan di perbaiki serta di perkuatkan


Berakhir perjanjian Kita...  


Kod Produk : D5SIXRAY 13517
Bentuk : delima 6 Star
MAHAR : RM 110 ( Siap Pos ) 








77 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment done.. Detail dah email..

      Padam
    2. Baik terima kasih, email ke evernote ya tuan

      Padam
  3. Semua batu di atas lawa lawa belaka, xda crack, retak, pecah... ianya perfect alhamdulillah, cuma minta maaf tok tak bawa peralatan ambil gambar sempurna, lampu pun pakai lampu DIY sahaja hah... tapi jika anda lihatnya bawah matahari, tok yakin anda akan terliur..

    Ambillah peluang ini...

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Asslm tok, maaf lambat..PD dh tok, tkasih..

      Padam
  5. grab 1a,11a,13a tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan izwan dah grab 11A tuan

      Padam
    2. tuan iskandarJB 1A juga dah di grab

      Padam
  6. 1A- Abd Mutalib

    2A

    3A

    4A

    5A

    6A

    7A- Kt salleh

    8A

    9A

    10A- Shahrul Sulaiman

    11A- Tn Izwan

    12A

    13A - Iskandar JB

    14A - Machav Macha

    15A -Pak Ngah

    BalasPadam
  7. Grab 6a dan 9a

    BalasPadam
  8. Grab 3A

    BalasPadam
  9. Grab 6a dan 9a

    BalasPadam
  10. 1A- Abd Mutalib

    2A

    3A - Tn Skyline Turbo

    4A - Tn Mus

    5A

    6A - FndBhd

    7A- Kt salleh

    8A - Tn Adam

    9A - FndBhd

    10A- Shahrul Sulaiman

    11A- Tn Izwan

    12A

    13A - Iskandar JB

    14A - Machav Macha

    15A -Pak Ngah

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. 1A- Abd Mutalib

    2A

    3A - Tn Skyline Turbo

    4A - Tn Mus

    5A - Tn Abby Imza

    6A - FndBhd

    7A- Kt salleh

    8A - Tn Adam

    9A - FndBhd

    10A- Shahrul Sulaiman

    11A- Tn Izwan

    12A

    13A - Iskandar JB

    14A - Machav Macha

    15A -Pak Ngah

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. 1A- Abd Mutalib

    2A

    3A - Tn Skyline Turbo

    4A - Tn Mus

    5A - Tn Abby Imza

    6A - FndBhd

    7A- Kt salleh

    8A - Tn Adam

    9A - FndBhd

    10A- Shahrul Sulaiman

    11A- Tn Izwan

    12A - Joe Kpn

    13A - Iskandar JB

    14A - Machav Macha

    15A -Pak Ngah

    ===========================================

    2A sahaja tinggal

    BalasPadam
  15. grab 2a tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A- Abd Mutalib

      2A - Tn Iskan JB

      3A - Tn Skyline Turbo

      4A - Tn Mus

      5A - Tn Abby Imza

      6A - FndBhd

      7A- Kt salleh

      8A - Tn Adam

      9A - FndBhd

      10A- Shahrul Sulaiman

      11A- Tn Izwan

      12A - Joe Kpn

      13A - Iskandar JB

      14A - Machav Macha

      15A -Pak Ngah

      Padam
    2. payment done tok utk 2A&13A,kawan beli yer tok...

      Padam
  16. SEMUA SUDAH DI GRAB, Tahniah tuan tuan yang budiman

    BalasPadam
  17. Help...paparan halaman keris dah hilang. Lupa lak mahar dan kodnya. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. https://geligabunian.blogspot.my/2017/05/keris-azimat-pemagar-dan-pemusnah.html?m=1

      Padam
  18. salam Tok..saya ada baca cara penjagaan geliga lipan td..cuma say tak faham yng ni..boleh Tok jelaskan?yang dalam kurungan

    Minggu Ke-empat :

    1. Setiap solat maghrib atau subuh atau asar, apabila bersolat dan berzikir , sediakan 1 sejadah lain di belakang sebelah kiri ( bhgn lelaki kanan jika hitam, bhgn perempuan kiri bagi kuning, puteh coklat dan merah )

    BalasPadam
    Balasan
    1. maksudnya di ajak khodamnya berjemaah bersama kita. Kalau solat jemaah, lelaki sebelah kanan, perempuan sebelah kiri

      Padam
    2. tak faham yang bhgn lelaki kanan jika hitam,bahagian perempuan kiri bagi kuning,puteh coklat dan merah..warna ape tu tok?

      Padam
    3. hehehe..terima kasih tok...

      Padam
    4. salam Tok..sarang tempua hutan ada tak?

      Padam
  19. payment done tok. untuk item 10A. saya beli yer tok.

    BalasPadam
  20. salam Tok...saya buat PD tgh hari esok blh tok..utk 3 item..(D5SIXRAY,keris,besi kuning)..mlm ni mcm x smpat tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, baik tuan jika sudah begitu. silakan.

      Padam
  21. terima kasih tok...nti PD tu kira buat dlm 1 transaksi pn blh kan tok?ke nk kena buat satu2,mengikut item?😊

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami