Isnin, 8 Mei 2017

MUSTIKA RARE































SOLD OUT
Tn Pop Nix




Mustika Dewa Dewi


Lihat baik baik tuan tuan, warnanya.. keunikan ialah pada warnanya

Macam delima pun ada kan.. tapi ia bukan lah delima. 

Jenis mustika ini tok perolehi dari sebuah kerajaan Kayangan ( puncak Gunung ) dan mempunyai keupayaan yang amat tinggi sekali di dalam kelebihan kelebihan yang istimewa:

Melembutkan hati manusia

Mudah memujuk hati yang rajuk

Tawar menawar harga

Kewibawaan yang besar dan ampuh

Penunduk manusia

Mengubah keputusan seseorang 

Ia automatik, bukan semi auto ya


Anda pakai sebagai cincin sahaja, ia automatik berlaku , terkadang tanpa anda sedar pun. Apa pun bersyukurlah kepada Allah SWT yang mengizinkan.



Kod Produk : GB4 30417
Bentuk : Mustika Dewa Dewi Alam Kayangan
MAHAR : RM 130


Harga Asal RM 500



29 ulasan:

  1. Ayah dh tunggu sgt lama mustika dewa dewi jenis rare camni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Grab menunggu 1a slps 12 jam

      Padam
    2. Payment done..detail ayah dh wasup mr baz sebentar tadi...ayah sampai habis ikhtiar nk dapat barang baik ni..alhamdulillah..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Balasan
    1. baik tuan pok nik, terima kasih

      Padam
    2. Tak ada rezeki sy. . . Kongsi 2 nak ke tuan popnix

      Padam
  3. grab 2a,menungu selepas 12jam untuk lakukan pyment

    LukmanIdris

    BalasPadam
  4. Ada stok dapor ka tok mat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba tuan whatsapp stock dapor ke mr baz, mana tau ada rezeki tuan

      Padam
    2. Tok..ad 2 biji je ke,hurmm ad guna ni utk kegunaan seharian 😥

      Padam
  5. salam..nk bertanya..stok dapur tu apa?hehhe(org baru)

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor ni stok yang x masuk dalam blog, selalunya stok ini di simpan untuk 2 perkara :

      1. untuk pelanggan offline
      2. Untuk di terbitkan di lain hari

      Padam
    2. paling sikit kami simpan ialah 2 biji sebagai sample

      Padam
  6. oooo...ok faham...terima kasih Tok

    BalasPadam
  7. stok dapir ni selalunya yg dh canai ke blm?

    BalasPadam
  8. tok saya nk tanya..contoh lah kalau ada stok yg belum canai,pastu saya request buat bentuk bulat mcm guli n tebuk lubang d tgh utk d jadikan gelang..sesuai x utk geliga?..mcm tangan saya perlu 17 biji sebesar duit 5sen@10sen..jdi akan ada 17 jenis geliga dlm satu gelang..sesuai x Tok?sekadar bertanya...😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat bulat boleh, tapi nak tebuk kami tiada peralatan itu tuan... tapi kalau kayu insyallah boleh

      Padam
  9. terima kasih tok ,atas penjelasan..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami