Sabtu, 13 Mei 2017

KERIS AZIMAT PEMAGAR DAN PEMUSNAH



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


 Item pertama yang akan di promosikan pada malam ini ialah Keris Azimat dan ia sudah tok isikan  untuk di jadikan sebagai Pakaian diri :

Pemagar dari sihir

Gangguan Jin

Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker

Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit

Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir. 

Keris ini bermotifkan NAGA SARI


Untuk Promosi Pecah GUDANG ini tok akan memaharkan ia pada nilai istimewa malam ini sahaja ... esok lain harga dah... Ini termasuk lah item item seterusnya yang semuanya akan di pamerkan pada malam ini sahaja. 


Kod Produk : KERISJIMAT
Bentuk : Keris Azimat Naga Sosro
Kuantiti : 20 Set
MAHAR : RM 40

SOLD OUT

69 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done. Detail payment to Mr Baz. Tkasih Tok

      Padam
  2. Grab 1 Tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done Tok

      Padam
    2. Skyline Turbo14 Mei 2017 9:16 PG

      Sama2 Tok

      Padam
  3. Balasan
    1. Payment done. Butiran di hantar ke evernote.

      Terima Kasih tok

      Padam
  4. 8 Set sudah GRAB

    BAKI UNIT : 12 Set

    BalasPadam
  5. 9 Set sudah GRAB

    BAKI UNIT : 11 Set

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. tok ada kat kuantan lagi ke esok,

      Padam
    2. esok di gambang. dri jam 9am sampai jam 2pm. anak nak p mandi sana katanya, tok x mandi la

      Padam
    3. lepas kul 2 tu tok terus balik terengganu ke

      Padam
  7. Balasan
    1. 11 Set sudah GRAB

      BAKI UNIT : 9 Set

      Padam
    2. payment done..detail sent to evernote..tq

      Padam
  8. Tok grab 1 keris tu tok POS skali dgan pil tenaga dlm tu bleh kan esok pgi sye bank in ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, tapi posnya lusa, sebab keris ni ada dgn tok skrg di kuantan

      Padam
    2. Ok tkpe tok jnji brg smpai . Hehe

      Padam
    3. Tok grab Stu lagi keris bleh tk . Sye terlebih bank in 15ringit tdi nnti sye tmbah lagi 10ringit..

      Padam
    4. silakan sahaja tuan , brg ada

      Padam
    5. ops barang dah habis tuan. sila tuan PM mr baz dan bagitau ke dia, RM 15 di masukkan sekali dengan sampul barang ya tuan.

      Padam
    6. Tok tdi Lupe nk ckp Payment done .. ok tok sye pm Mr.bazz

      Padam
  9. Balasan
    1. tok, masih ada ke yang saya grab ni? minta maaf line digi 2 hari x bagus kat tempat saya ni.

      Padam
    2. payment done

      Status: Successful
      Reference number:4356353544
      Transaction date: 15 May 2017
      Transaction time: 19:49:49

      Padam
  10. Balasan
    1. yg adek sy ni sekali pos ngan sy punya. dah maklum kat mr baz

      Padam
    2. baik, dah bagitau kira selesai

      Padam
  11. 18 Set sudah GRAB

    BAKI UNIT : 2 Set

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Salam tok..yg sy Grab ni diterima ke tak tok? sbb tok x balas..nk wat pyment rsau item dh x ada..

      Padam
    2. terima tuan, takpa tok tak balas tuan. grab tuan memang di terima.. yang tok dok balas tu sebab kebetulan time tu tok depan pc haha

      Padam
    3. Salam tok...dh refer mr.baz.. brg ade dgn dia...pyment done tok..t.kasih.

      Padam
  13. Salam, payment for 1 set done at 8.51am sebentar tadi. Tq ya.

    BalasPadam
  14. Assalam tok mahar nya hari ini berapa tok

    BalasPadam
  15. Salam..Abisda ke tok?...nak oder 1 bole...brng mcm pisang goreng cheese knp x buat lebih tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt ya tuan, dah habis, insyallah ke depan ada lagi

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami