Sabtu, 20 Mei 2017

QURAN ISTANBUL






Ya... Ini ialah Quran Istanbul, Memang gelarannya dari dahulu sehingga kini begitu. Tok sebenarnya tak berapa faseh akan kegunaan quran ini, namun ada orang menyatakan sesiapa yang menyimpannya boleh halimunan jika memerlukan, dan ada 1001 rahsia lagi mengenainya..

Jika ada yang lebih tahu, minta berkongsi di sini untuk tatapan kawan kawan..sekurang kurangnya ia adalah 1 ilmu.

Quran istanbul ini ada 1 sahaja, Bukan barang tarik Tok , tapi barang Perguruan rakan Tok yang Tok percaya, Tuan Masdi pernah bercakap dengannya melalui H/P petang tadi. 

Sapa cepat dia dapat........ sila hormati rakan anda yang GRAB dulu ya....

Jadi ...sila GRAB dalam ni....


Kod Produk : QURANISTANBUL
Bentuk : Quran Istanbul
Kuantiti : 20 set
MAHAR : RM 30

94 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda, payment done... details dlm WhatsApp tn.baz

      Padam
    2. Baik tuan. Alhamdulillah. Terima kasih ya

      Padam
  2. As salam tok... Sy grab... Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. as salam... tok... payment done... detail sy wasap mr baz.. tq

      Padam
  3. GRAB

    .::Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf lambat updte PD

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  4. Balasan
    1. Payment done. Detail send kat evernote tok.

      Padam
    2. Baik tuan. Alhamdulillah. Terima kasih ya

      Padam
  5. Balasan
    1. Payment done...details sent to evernote...

      Padam
  6. 10 Sudah di GRAB

    BAKI LAGI 10 Set

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum tok.. Sy grab 1... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan lykan

      13 Sudah Di GRAB

      BAKI : 7 Set

      Padam
    2. Payment done tok... Detail sy wassap Baz na.. ;)

      Padam
    3. Baik tuan. Alhamdulillah. Terima kasih ya

      Padam
  8. Grab
    (Qi ganu)

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Boleh tuan. cuma dilarang bawa msuk ke tandas

      Padam
  12. Balasan
    1. Payment done Tok, will Waps to Tn Baz, thank you

      Padam
    2. Baik tuan. Alhamdulillah. Terima kasih ya

      Padam
  13. Salam, payment done for 1set at 11.19pm sebentar tadi. Tq ya

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. Tok,sy punya grab termasuk dlm kuota ke x

      Padam
    2. Termasuk tuan..Tuan dapat grab 1

      Padam
    3. Slm Tok,Payment done, detail dah whatapp ke Tn Baz

      Padam
    4. w.salam wbt tuan, alhamdulillah

      Padam
  15. Balasan
    1. Ermm takde rezeki tok...terima kasih tok

      Padam
    2. Tuan MuNi8Rs, masih ada lagi 1 yg di ungrab oleh tuan Adam. kalau tuan mahu sila nyatakan di sini segera ya sblm di grab dan di payment done oleh org yg seterusnya

      Padam
    3. Ya Allah...Ada lgi k tok...baru perasan update tok..😫..maaf tok...tpi ada lgi k tok...ada sya nak grab stu tok...

      Padam
    4. Dah hbis tuan.. In sya Allah ke depan ye

      Padam
    5. Ok tok In Sha Allah...

      Padam
  16. Balasan
    1. xdan dah..tok cuba dapatkan yg lain lagi insyallah

      Padam
    2. Takde rezeki lagi ..oke tok ..terima kasih ..

      Padam
    3. oke takpa tuan. cuba di esok hari insyallah

      Padam
  17. Payment done refer evernote

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. Alhamdulillah. Terima kasih ya

      Padam
  18. salam tok...saya terpaksa ungrab dulu..jadi sapa2 nk boleh ambil..minta maaf ye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maseh sempat ke tok saya grab yg ungrab dari tuan adam

      Padam

  19. Banyak kegunaan Quran Istanbul, antaranya untuk pendinding diri dari sihir, ilmu hitam dan angkara jahat manusia, jin dan binatang, kebal darurat, pelias peluru, pemberani jihad fisabilillah, penunduk, pelimuanan darurat,tolak bala dan petaka dan 1001 kegunaannya denga izin Allah jua.

    Boleh juga digunakan untuk perubatan sihir, gangguan jin syaitan, tawar bisa gigitan binatang berbisa dan sebagainya.

    Boleh juga bikin tarik rezeki sehingga ada kaki-kaki tarik yang mencarinya untuk tujuan tarik dana ghaib. Betul ke sumber ni tok..betul kan saya jika salah

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul dan semua dengan izin Allah SWT

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami