Rabu, 24 Mei 2017

WAFAQ PELARIS DAN KEREZEKIAN


Bagi yang baru, mungkin tak berapa mengenali, tapi yang lama dalam bidang mistik insyallah kenal benar dengan item ini. 

Ini ialah Wafaq kijang dan di gunakan sebagai medium :

Pelarisan 

Kerezekian


Dan ia di gunakan untuk 2 tujuan ini semenjak zaman tok bujang lagi.

Wafaq ini boleh bergerak sendiri di atas tapak tangan ...orang tua tua kata kalau melengkung macam cawan tu rezeki banyak, kalau melengkung nak jatuh dari tapak tangan tu rezeki nak keluar, kalau melengkung ke dalam tapak tangan tu rezeki nak masuk. WALLAHUALAM..tok cuma peniaga. Cuma pada pengalaman tok, Tok sendiri ada menyimpannya, biarlah apa org nak kata... ada yang kata kertas  minyak, masalahnya tok dah beli kertas minyak dan test, tak bergerak pun, dok macam tu juga.. ya ..org hanya pandai berkata, suruh dia buat sekeping tengok macam mana kan haha. 


Item ini ada sebanyak 41 Keping sahaja dan tok akan beri anda nilai terbaik di sini, alhamdulillah



Kod Produk : WPLRS 
Bentuk : Wafaq Kijang
Kuantiti : 41 Keping
MAHAR : RM 28


150 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sah grab tuan sudah berakhir jam 9:02 mlm smlm. Harap maklum.

      Padam
    2. Sila nyatakan update payment di sini jika telah dibuat bayaran ya

      Padam
  2. Grab 1
    Qi ganu

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Sah grab tuan sudah berakhir jam 9:06 mlm smlm. Harap maklum

      Padam
    2. Sila nyatakan update payment di sini jika telah dibuat bayaran ya

      Padam
  4. 4 Set Sudah di GRAB
    BAKI : 37 Set


    Tuan tuan , sila grab sahaja, ada semuanya 41 set.. tok yakin takkan habis. jadi teruskan sahaja.

    Komen anda akan di buka selepas tok berehat sebentar. tok belum tidur sejak semalam gara gara update jam 12pm sebentar lagi....

    BalasPadam
  5. 5 Set Sudah di GRAB
    BAKI : 36 Set

    BalasPadam
  6. Grab

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 9:15 mlm smlm. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
    2. Maaf atas kelewatan update PD tok..terlalu bz..1x maaf ya tok ats kelewatan update..

      .::Hempedu Pasir::.

      Padam
  7. Balasan
    1. Payment done tok bersama uang sukarno..detail resit sy whatsapp Mr.baz..

      Padam
  8. Grab 1 tok

    'MRL'

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Payment done Tok, waps ke tn Baz,terima kasih

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih tuan. Jazakallah

      Padam
  10. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 10:46 mlm smlm. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
  11. Balasan
    1. Payment done, detail has been sent to evernote.

      Padam
    2. Alhamdulillah.. Syukran tuan

      Padam
  12. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 11:23 mlm smlm. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
  13. Balasan
    1. Payment done....maaf lambat....payment skali dengan minyak lain tok....sory lambat

      Padam
    2. Payment done....maaf lambat....payment skali dengan minyak lain tok....sory lambat

      Padam
  14. Tok wafaq harimau Ade tk stok dapur ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat masa ni xde tuan. Ke depan in sya Allah

      Padam
  15. Salam tok grab satu ea

    BalasPadam
  16. grab 1 tok

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 1:27 pg td. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
  17. Balasan
    1. payment done..maaf tok lmbt update dan pembayran..line slow..detail sent to evernote..tq

      Padam
    2. Alhamdulillah.x mengapa tuan..Asalkan tuan sudah update di sini ya. Terima kasih tuan.

      Padam
  18. grab tok.ni untuk mncing sesuai x?cara guna simpan je kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. Jazakallah. ya tuan, simpan saje. Boleh dibawa bersama ketika memancing

      Padam
  19. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 4:30 pg td. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
  20. grab 1 tok. payment besok pagi.

    - rockafella-

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 4:43 pg td. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
    2. paymemt done tok..
      detail ada di whatsapp...

      Padam
  22. grab 1 Tok..cara guna atau simpan mcm mana Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau di kedai / rumah , letak dlm bingkai

      Padam
    2. kalau utk di bawa bersama kita mcm mana tok?boleh letak dlm bag duit x?ke x sesuai tok?

      Padam
    3. Alhamdulillah. Terima kasih tuan. Jazakallah

      Padam
  23. assalamualaikum, grab 2 keping tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok 3.10am utk 2 keping rm56

      Padam
    2. Alhamdulillah. Syukran tuan. Jazakallah

      Padam
  24. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 6:44 pg td. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
    2. Payment done..barang da smpai tok..maaf lewat update..

      Padam
    3. Alhamdulillah brg dah sampai, terima kasih update sini

      Padam
  25. Balasan
    1. Alhamdulillah. Syukran tuan. Jazakallah. Tok jual ya

      Padam
  26. Balasan
    1. Sah grab tuan telah tamat jam 8:30 pg td. Sila nyatakan update di sini jika payment telah dibuat ya. Harap maklum

      Padam
  27. tuan tuan di atas, semua grab anda di terima dan terima kasih kepada yang sudah melakukan pembayaran.

    BAKI 3 set

    BalasPadam
  28. pd utk wafak kijang. tudia tinggai 3 ja lgi dlm masa brapa jam ja dari 40.

    -Saiful-

    BalasPadam
  29. Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih tuan, Jazakallah

      Padam
  30. Assalamualaikum tok.. klu msih ada sy nak grab 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. payment done..

      Padam
    2. wAALAIKUMUSSALAM WBT. Alhamdulillah. Jazakallah

      Padam
  31. payment done tuan. details dh sent to whassap tuan. tq tuan.

    - rockafella -

    BalasPadam
  32. payment done tuan. details dh sent to whassap tuan. tq tuan.

    - rockafella -

    BalasPadam
  33. Salam tok. Masih ada lagi tak waqaf kijang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Masih ada tuan kerana ada yang sudah tamat sah grab. Silakan tuan

      Padam
  34. Bayaran saya akan buat hari minggu ni serta dgn bayaran item lain boleh tok?

    BalasPadam
  35. As slm... Ada lg x tok.. kalau ada sy grap 1...

    BalasPadam
  36. kalau dpt restock ngn yg kulit rimau tu pon cantek ni tok...

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kulit yang ada gambar rimau tu ke tuan?... insyallah tok cuba

      Padam
  37. Balasan
    1. silakan..opsss. item ni dah habis, sila tuan lihat di

      www.geligabunian.blogspot.com

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami