Ahad, 28 Mei 2017

LUKISAN DAMPINGAN



"Tok hanya membenarkan beliau melukis 1 Dari 3 dampingan Tok, ini sudah pelukis ke berapa tok tak tahu dah lupa. Tapi alhamdulillah ilustrasi pelukis ni hampir menyerupai 98% kepada apa yang bersama tok Muda"


Bertahun tok mencari mereka yang ada bakat melukis walau sedikit bagi melukis dampingan seseorang di belakang mereka yang boleh dapat tepat akan bayangan dampingan seseorangan. 

Alhamdulillah kini di GBunian menyediakan khidmat lukisan dampingan dengan kadar upah RM 300 sahaja.

Untuk mendapatkan lukisan seperti ini sila maklumkan :

Nama anda ( x perlu binti ibu ) 
Gambar ( Di hantar di whatsapp tok 0109026882 ) 


Kemudian Slip bayaran , nama, alamat dan nama barang boleh di hantarkan ke Mr Baz macam biasa :
0178259540

============================

PERINGATAN

Pelukis memerlukan masa 3 hari sebelum melukis untuk bermuhasabah dan melakukan takrifat

Setelah itu beliau akan melukis dan memerlukan masa selama 7 hari bagi menyiapkannya. Sekiranya 1 pelanggan atau 10 pelanggan, ia tetap sama iaitu 7 hari bagi menyiapkannya. 


Untuk mereka yang ada dampingan sahaja. yang tiada sila jangan ambil bahagian. 


Kod Produk : LUKISDAMPING
Bentuk : Lukisan
MAHAR : RM 309

6 ulasan:

  1. Adakah dia akan memilih dampingan kita atau dia akan melukis semuanye sekali? Kalau blh lukis semua sekali. Menarik juge saya snggup bayar mahar rm309 ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia.lukis yg mana di benarkan. Tok benarkan dia lukis 1 sahaja. Kalau dia nak lukis hak tok semua. 360 haribx siap

      Padam
  2. Tok macam mana nak tahu. Rasa macam ada tapi tak ambil kisah sangat. Tu yang rasa macam tak ada. Kalaulah boleh confirmkan.

    BalasPadam
  3. As'salam tok muda,sekadar meminta pandangan.ada yg berkata ada benda yg nk mengikut saya (sepasang laki&perempuan).tetapi saya was2 saya nk bertanya kpd tok muda. Apakah kesan baik &buruk mempunyai pendamping.saya juga pernah bermimpi seekor harimau duduk didepan saya di rumah arwah atuk saya. Sekian tq tok muda.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Baik atau buruk sbnrnya dri kita tuan. Bukan dr mereka. Kerana kita khalifah sat tok tgh drive balik kg

      Padam
    2. Baik lah tok muda.saya berminat utk mempunyai khodam utk keselamatan saya & keluarga.tetapi masih was2

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami