Isnin, 22 Mei 2017

TAWARAN DELIMA PUTEH ( TOP RARE )








TEMPOH BAYARAN : Sehingga 26hb May 2017

TEMPOH BAYARAN : Sehingga 26hb May 2017






Cincin Perak 10 Asli

SAIZ : 20

Boleh Resize 


Batu : Delima Putih ( Burmese ) 

Saiz Batu : Sedap memandang 


Anda sudah tahu kan apa kelebihan delima?... ini alami tanpa isian, kalau nak isi insyallah boleh. 

Dan ini ialah Delima Puteh / White ruby... Amat amat rare di pasaran


Item ini Tok akan buat TAWARAN DARI ANDA

Nilai Tertinggi yang anda Sanggup


Anda juga Boleh QUICK GRAB pada Nilai
RM 600


MASA MULA : 9.00PM ( 22.5.2017 ) 
MASA TAMAT : 12.00PM ( 23.5.2017 )

15 Jam Sahaja

 Untuk anda bertanding bagi menentukan KEMENANGAN ANDA

Tawaran tertinggi akan MEMENANGI CINCIN INI dengan kos Pos FREE




Sila Letakkan Nama anda bagi Id Tanpa Nama

Sila Letakkan nilai mengikut bajet maksima anda 

TEMPOH BAYARAN : Sehingga 26hb May 2017

=========================

SEKURITI UNTUK PEMENANG

Halaman ini akan di kunci dari mana mana komen selepas PEMENANGNYA di umumkan, Ini bermaksud tiada orang lain akan boleh GRAB item yang anda menangi dan menimbulkan kekeliruan kepada Mr Baz. 

Detail pembayaran update terus ke Mr baz 


TEMPOH BAYARAN : Sehingga 26hb May 2017

TEMPOH BAYARAN : Sehingga 26hb May 2017




6 ulasan:

  1. Tadi tok g pada peniaga delima di kuantan. Drg pun xda stok delima putih .jenis batu lama kata drg. Agak rare susah nak jumpa dah kalar mcm ni. Kuning boleh kata ada lah lagi. Blh cari lagi.

    BalasPadam
  2. Ayah maampu melihat dan tergamam..tapi tkpe kat tok ada yg lebih kick lagi..pelan2 la kayuh sampai masa ayah zass!!

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. TAHNIAH. PEMENANGNYA IALAH TUAN BEN..

      Sistem komen akan di lumpuhkan. tuan x perlu update pembayaran di sini, direct baz sahaja nanti ya

      Padam