Ahad, 28 Mei 2017

MINYAK SENYONYONG (KUANTITI: 5 SAHAJA)







Minyak Senyonyong....... ini ialah buatan Guru tok di Tapah, Tapi jangan tanya, Itemnya memang popular sampai ke kelantan, jika anda ke kelantan dan jumpa benda ni, peniaga tu ambil dengan pak guru tok di Tapah.. Mudah mudahan Pak Guru tok kini sihat dari penyakit jantung berlubang ( same with me ) 

Minyak ini di pakai dan di JAMIN bukan sekadar Cherita rekaan, ia di JAMIN di pakai artis artis terkenal yang tak boleh lah tok sebutkan nama mereka. 

Di pakai di bulu kening mata kanan dan kiri, bismillah dan selawat kemudian di niatkan.. tenung pakai mata jika ingin mengikat, tenung biasa biasa jika untuk di kasihi sahaja. 

Item ada 5 sahaja dan minta maaf stok memang x buat selama ramadhan.. pak guru selama ramadhan p masjid.. anak murid dia saja yang dok melilau sana sini cari dunia lagi ( tok ler tu ) 

Minyak ini pantangannya :

Tak boleh masuk dalam tandas

Tak Boleh di langkah

Tak Boleh di Hidu direct 
( Takda bau pun ) 



Ni untuk org kaseh, org selalu teringat selalu merindu rindu... kalau palit terus mai atas riba kita..MINTA MAAF, jenis tu Bohong banyak... dulu ada.. sekarang ..susah..dan memang xda lagi... Rumah orang iban di Sarawak pun dah moden bang, orang siam pun tak kenal dah minyak dagu, kalau kenal dia akan menyumpah kita macam macam dalam bahasa dia.. Mereka kini dah ada law ketat untuk hal macam ni . 


Kod Produk : M.SENYONYONG
Kuantiti : 5 Botol sahaja
Bentuk : 5ml
MAHAR : RM 777

Promo KAW KAW : RM 200

Tak lut kepada mereka yang memakan benda haram

Tok harap minyak ini tak di beli budak sekolah...takut dia tenung cikgunya yang sebenarnya isteri anda.... sebab itulah barang mcm ni maharnya tinggi..bukan masalah duit, tak kaya kita dengan 777... tapi miskin kita di akhirat kalau jual rm 100-200 kerana org tuntut akibat isterinya di palit minyak ini. itu yang tok risaukan.. 

63 ulasan:

  1. GRAB

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. PD.detail wassap kt tn.Baz

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    2. Maaf tok kalau bertanya.Jenis nih boleh bwak solat ker?

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    3. Minyak senyonyong tuan. Nama la ni cenuai. Jawapannya boleh sebab ia bukan di buat dri najis mcm minyak dagu.

      Padam
  2. Lock depo tokmat

    -Akmal.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Lock x solamat. Tp doa doakan lah org lain x grab ya. Tok msh dlm pjlnan

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Payment done Tok,Detail dah whatapp ke Tn Baz

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Grab 1 tok .

    'MRL'

    BalasPadam
  7. Grab 1 ya tok jika masih sempat

    BalasPadam
  8. Izin grab 1 btl tok
    payment paypal
    watsup mr Baz

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Emm..sy x dan ke tok?

      Padam
    2. Bayaran siap..nati sy bgtau mr.baz..

      Padam
  10. Balasan
    1. Payment done

      Amount: RM200.00
      Status: Successful
      Reference number:4400682910
      Transaction date: 29 May 2017
      Transaction time: 04:42:39

      Padam
    2. Alhamdulillah. Syukran tuan. Jazakallah

      Padam
  11. Tok payment done
    Pls check evernote
    Msenyonyong sama ibu duit sg
    Tq tok

    BalasPadam
  12. Tok details dah wassop mr baz
    Semuanya 6 items
    Masih menanti shipping
    Tq tok

    BalasPadam
  13. 3 Sudah di PAyment done kan..

    BAKI 2 botol

    BalasPadam
  14. SOLD OUT. DAH TERLEBIH 1 tuan gunawan. Mcm mana

    BalasPadam
  15. As Salam Tok. Masih ada lagi Tok minyak tersebut?

    BalasPadam
  16. As Salam Tok Mat. Masih ada lagi minyak tersebut?

    BalasPadam
  17. Adusss.. ada yg dh buat payment awal nih..
    1)hempedu pasir 28/5, 11;27ptg 2) norakmar 29/5 2;38pg , 3)fais 28/5 11;01 ptg, 4) mrzam 29/5 4:44pg, 5) rizal 29/5 1:13pg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sapa yg layak dapat tok?mohon pencerahan

      Padam
    2. sudah di nyatakan di bawah, walau bagaimana pun tok akan dapatkannya lagi . guru kata ada stok lagi yang di buat sebelum ramadhan. tok nak kena ke tapah mendapatkannya

      Padam
    3. Aiseh..da ter bayo ni tok...kena tggu stok lain la gamok nye..

      Padam
    4. kena tgu tuan atau replace item lain

      Padam
  18. Assalam tok..nak tanya..minyak senyoyong ni tok boleh dptkan x selepas ramadhan ni?..ad kwn duk tnya saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, boleh usah risau..memang lepas ramadhan selalunya guru akan boostkan pengeluarannya memandangkan terlalu banyak permintaan, sejak 6 tahun lepas permintaan boost 1000x ganda dari biasa akibat nak raya dan masa ramadhan guru rehat

      Padam
  19. Itu lah tok..knp ada yg bayar sebelum tok sah kan grab pelanggan..patut nya hormat lah yg grab dahulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. silap tok sebab tak bukak ulasan memandangkan tok sedang drive , jalan grik susah dapat tenet . tok akan dapatkan lagi usah risau

      Padam
  20. Yang daoat ialah

    1. Hempedu pasir

    2. Nor Akmar Mohd Nor

    3. Gais M.i

    4. Mr Zam

    5. Rizal Sulaiman

    6.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Salam TOK. Ada lg ke item ni?
      -RL

      Padam
    3. Wslm. yg ni dah hbis tuan. Tp stok akan datang nanti, in sya Allah

      Padam
  21. Salam TOK. Ada lg ke item ni?

    BalasPadam
  22. Agak2 bile stok akan dtg tok

    BalasPadam
  23. Balasan
    1. Stok ni kena wassap pa tok 0127845231

      Padam
  24. Memang xda dah tu.. Kalau ada tok update sudah.. Rajin2 ja la buka blog ni kalau nk sgt.. Hehe..

    BalasPadam
  25. As salam tok, untuk harga promo kaw kaw tkder lagi ker tok, harga baru tk mampu milik..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami