Sabtu, 13 Mei 2017

UPDATE 13.5.2017






































































































Yang seterusnya kita sambung esok, hak ni saja tok sempat ritualkan tadi. bukan sempat nak ritualkan semua sekali.



17 ulasan:

  1. Demam la ayah mlm ni huhu

    BalasPadam
  2. woww...terbaik.

    BalasPadam
  3. boekkk lah toqq

    BalasPadam
  4. Sambung esok?? Yang jari dah gatal nak tekan Grab tu....memang kompom demam malam nie hehehe

    BalasPadam
  5. Yg keris tu hilang dah tok.. baru komen td... :D

    BalasPadam
  6. berkenan batu yg mcm mata tu..batu ape tu tok😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Batu Kasyaf tuan. Tok lupa nak masukkan dalam Blog, Nak Maharkan RM 40 sahaja siap pos. Kod BatuKasyaf

      Padam
    2. saya baru saja amik g.kasyaf..sama je kan Tok?

      Padam
  7. keris pn mengancam juga😊

    BalasPadam
  8. Batu warna putih yng siap ikat tapak cincin tu tok ape nma Nye ..

    BalasPadam
  9. Yg keris tu berapa maharnya Tok sebilah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini halaman update tuan, halamannya sedang di maharkan kini , sila tuan ke link ini ya

      https://geligabunian.blogspot.my/2017/05/keris-azimat-pemagar-dan-pemusnah.html

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami