Isnin, 22 Mei 2017

KERIS AZIMAT PEMAGAR DAN PEMUSNAH ( SAIZ KECIL )




INI IALAH STOK TERAKHIR DAN AKAN RESTOCK 5 BULAN LAGI

INI IALAH STOK TERAKHIR DAN AKAN RESTOCK 5 BULAN LAGI


INI IALAH STOK TERAKHIR DAN AKAN RESTOCK 5 BULAN LAGI

INI IALAH STOK TERAKHIR DAN AKAN RESTOCK 5 BULAN LAGI

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


 Item yang akan di promosikan pada malam ini ialah Keris Azimat dan ia sudah tok isikan  untuk di jadikan sebagai Pakaian diri :

Pemagar dari sihir

Gangguan Jin

Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker

Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit

Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir. 

Keris ini bermotifkan NAGA SARI




CARA PENJAGAAN

Di masukkan dalam kain hitam / merah dan di sapukan minyak misik.. Minyak misik yang sudah tok "enchantedkan" akan di masukkan ke dalam blog insyallah esok 



Kod Produk : K.KCIL 20517
Bentuk : Keris Azimat Naga Sosro
Kuantiti : 14 Set
MAHAR : RM 35






61 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tokmuda...nti detail sent pada en baz..
      Alhamdulillah tokmuda saya beli kerisnya...

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  2. As salam... Sy grab 1 tok... Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. as salam... tok... payment done... detail sy wasap mr baz.. tq

      Padam
  3. 4 set sudah di Grab

    Baki : 10 set

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tak masukkan dlm kain hitam/merah tok adakah khasiatnya akn hilang tok?

      Padam
    2. x jadi maslaah, tapi sebaiknya

      Padam
    3. Tok mat...adakah saya termasuk dlm yg grab skali?

      Padam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah.. Trima ksh Tok... rezki sy keris azimat mini

      Padam
  5. salam Tok..minyak misik ni minyak ape tok?hehehe..
    kalau minyak zakfaron boleh guna x Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. item ni bagus minyak misik tuan, minyak zafron tuan kena cari yang ori sebotol rm 40k.. pekatnya macam susu pekat.. misik memang dtgnya macam tu asli dah. tapi tok belum dapat lagi, susah brg tu

      Padam
    2. saya ada beli minyak zakfaron dulu masa pegi d mekah..minyaknya memang pekat..cuma x tahu lah asli ke tak..

      Padam
    3. tak asli tuan. zafron asli dari turky, Mekah tu kerana di bawa peniaga ke sana. yang asli memang harga international RM 15k, org jual RM 40k..pekatnya macam susu pekat masuk peti ais

      Padam
    4. terima kasih Tok,atas pencerahanšŸ˜Š
      minyak misik bila nk ada Tok?mahar dlm brp?

      Padam
    5. sama sama tuan. minyak misk ni tok masih mencari tuan, tok ingat semalam mudah nak dapat, tapi sumber tok kata yang high grade tok selalu amik tu la ni susah sikit sebab pertukaran wang kita sekarang tuan. apa apa tok cuba, mahar misk yang di enchanted kan ialah RM 80 sipa pos

      Padam
    6. yg d enchanted tu maksud dia ape Tok?
      mcm minyak zakfaron saya ni blh guna utk benda lain x Tok?

      Padam
    7. yang di isi lah maksudnya tuan

      Padam
    8. omputih panggei Enchanted witch craft

      Padam
  6. yg ni bentuk lain kan Tok dgn yg sblm ni?

    BalasPadam
  7. GRAB

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. PD detail kt mr.baz

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  8. Bismillah
    saya grab 1 tok.

    BalasPadam
  9. Grab 1 tok .

    'MRL'

    BalasPadam
  10. Grab 1

    (Qi ganu)
    Mcm mana nk thu dapat ke x ni tok

    BalasPadam
  11. Grab 1 tok.
    Nak tanya tok, satu item utk satu rumah atau utk individu tok?

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tak ada rezeki sy tok...tok angaran harga minyak misik dalam berapa ye

      Padam
    2. tgk grade. semuanya asli, tgk grade

      Padam
  13. Pkai kasturi hitam bleh tk tok bru je sye sapu tdi dkat keris azimat tu ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm , boleh lah tuan.. terbaik misk kerana baunya lama

      Padam
  14. salam tok, yg keris mahar baru2 ni sama jugak je simpan dalam kain hitam atau merah, satu lagi nak pakai minyak keris yg tok ada keluarkan dulu blh guna tak nak sapu kat keris ni

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. xda dah tuan, lagi beberapa bulan insyallah, tapi tok cuba dapatkan segera insyallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami