Ahad, 21 Mei 2017

G.SARANG ULAR







































SOLD OUT
TN SHAHRIM



































SOLD OUT
TN ABY IMZA


Geliga sarang Ular dari Koleksi Batu mentah tok sendiri. Mempunyai banyak kelebihan dan ya tok ulangkan semula, tok menjadikannya sebagai Batu Cincin perkahwinan

Antara kelebihannya yang di nikmati dengan izin Allah SWT:


Penunduk Manusia

Kerezekian

Penghadang sihir ketika tidur di waktu malam

Kewibawaan dan penakhluk melalui mata


Kita lihat Deskripsi lepas .... Tapi minta maaf RAWnya tok x jual dah ... di bawah deskripsi lepas ada menyebutkan pasal raw, mcm tok cakap, utk halaman ini raw tok x maharkan dah.. sebab makin sikit dalam simpanan tok

Tok tau, kat pasar malam pun berlambak aih batu ni... tauuuu bukan kita buta sangat... 

Tapi hak ni mai dari Raw yang tok ada.. raw seketui..kita canai dan kita bentukkan. Kalau nak membezakan yang bakal anda miliki tu dengan pasar malam mudah sahaja, beli 1 raw yang kami ada ni ( tanya baz ) kemudian bayar upah canai sahaja dalam Rm 30 nak dapat sebiji saiz yang anda suka..boh p la saiz 3 inci pun.. tu cara dia nak membezakan yang pasar malam dengan yang anda beli dari kami. RAW dia seketui yang tok dok ada tu sebiji dalam RM 300. Kalau mau, bagitau baz lah... lepas tu nak canai berapa biji terpulanglah. Yang kat pasar malam tu yang dunia.. tau dunia?... maksud tok janji boleh juai... kalau ambil dan bakar dengan api jet flame tu, ia akan pecah sebab jenis di jual sana jenis sintetik.bukan batu betul.

Batu ni special.. tu saja tok boleh bagitau... kalau tak special..takdalah tok nak buat cincin menikah tok sampai bagi kepada semua keluarga mertua, pak mertua pakai, mak mertua pakai, pak mak kita pun pakai... dalam 2011 spesis batu tok ada.. kenapa batu Hijau menyala dalam Gelap ni jugak lah tok pilih, kenapa batu pasar malam jugak lah tok pilih?..

Sebab ia bukan batu pasar malam, HANYA tok tau dari mana ia datang dan ia memang special... ia simbolik kepada diri tok malah kalau mengikut kelebihan istimewanya, insyallah Allah maha berkuasa, batu ni kalau kita pakai... Jin setan tak mau nak dekat.. Tapi kalau masuk hutan dok dalam khemah kena masuk dalam kocek lah itu pun kalau saiznya 3 inci... Cerah khemah tu takut Org Kuat ( Gajah ) dok minat nak mai tengok natang apa dok menyala dalam khemah kita. 

Special lain ialah betapa besarnya dan indahnya ciptaan Allah SWT ni... macam mana 1 biji batu boleh simpan cahaya?...Tudiaaa... 

Kalau anda bukan seorang pemikir, jenis hala bala saja..memang tak pikir la semua ni, anda akan pilih Berlian, Zamrud atau delima sebagai pilihan.. Tapi kalau anda seorang pemikir, insyallah anda akan menjadi pelik dan semakin pelik bila ia duduk di jari anda. 

Ramai orang tanya kenapa batu depa permukaannya makin lama makin kusam? yang tok punya berkilat buat p lagu mana pun....?.... tok kata kalau nak makan nasi, buka pindah ke jari tangan kiri..kalau nak basuh tangan kena air ni bukak lah... 

Dalam air ni ada klorin.. air paip kita ni kalau kita dok guna lama lama kalau sinki tak berbasuh jadi kotor sinki tu, tu air paip... 

Kalau terkena juga air.. ambil dan terus gosok ke Kain seluar ke, baju ke, jangan pakai tisu.... 

Tu cara UMUM jaga batu permata, mana mana batu pun kalau dok guna tala ke nasi, tala ke sabun, semua pudar.. Nak kena p kedai bayar RM 15 p polish semula.. biasa la batu... Badan kita pun kalau tak mandi , kena peluh berbau juga, kotor juga... sama lahh dengan batu tu. 


Selain pada tu banyak lagi kelebihan lain, tok x mau la nak sebut semua pasal takut sat g ada yang taksub ke batu ni... Pakai sendiri insyallah boleh tau kelebihannya


Kod Produk : GSU 17517
BEntuk : G.Sarang Ular
MAHAR : RM 80


Untuk saiz ini, tok bagi murah sikit ya




63 ulasan:

  1. Assalamualaikum Grab 5A Tok

    Shahrim p.gudang

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam wbt. 5a dh digrab tuan

      Padam
    2. Ok Grab 3a Tok

      Padam
    3. Ok Grab 3a Tok

      Shahrim p.gudang

      Padam
    4. Assalamualaikum tok.. 3a payment done
      Details dh hantar ke evernote. takpasti email sampai @ tidak

      Shahrim p.gudang

      Padam
    5. w.salam wbt tuan, masuk dah 27 minit yang lepas

      Padam
  2. Balasan
    1. Maaf cik..2a sy dah grab dulu..cik boleh tgk yg mana Blom di grab

      Padam
    2. 1a masih xd sesapa grab..dipersilakan yaa cik

      Padam
  3. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Sy grab 2a lah tok..hehehe..bukan 5a 😜

      Padam
    3. Alhamdulillah. Syukran tuan. Jazakallah

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. salam tok ini kalau kena cahaya pastu letak gelap bercahaya kan????

    BalasPadam
  6. salam tok ini yg lepas kena cahaya letak dalam bercahaya kan?????

    BalasPadam
  7. salam tok yg bercahaya dalam gelap kan bila kena cahaya kan

    BalasPadam
  8. Salam tok..Minta pengesahan,siapa yg dapat item 3a?

    BalasPadam
  9. 1A

    2A - MUHD SHAROM

    3A - SHAHRIM

    4A

    5A - ABY IMZA

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok bukan rezki...confuse dengan garismasa 3a tu kena grab antara saya dengan en shahrim tu ...

      Padam
    2. xpa tuan. stock dapor ada lagi sila request 0178259540

      Padam
  10. 1A DAN 4A MASIH ADA

    YA IA BERCAHAYA DALAM GELAP

    BalasPadam
  11. 1A - NUR AIN

    2A - MUHD SHAROM

    3A - SHAHRIM

    4A

    5A - ABY IMZA

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. 1A dah kena grab, 4A masih available, kalau tuan nak 2, tuan boleh whatsapp mr baz 0178259540, stock dapor ada lagi

      Padam
  14. 1A - NUR AIN

    2A - MUHD SHAROM

    3A - SHAHRIM

    4A - Muhamad Izani Abdullah

    5A - ABY IMZA


    SOLD OUT

    BalasPadam
    Balasan
    1. PEMBETULAN

      1A - NUR AIN

      2A - MUHD SHAROM

      3A - SHAHRIM

      4A - Muhamad Izani Abdullah AMER ( salah 1 kena request stok dapor, takpa kami bagi yng besar sikit

      5A - ABY IMZA

      Padam
    2. Mana2 pun x kisah. Stok dapor pun boleh.
      Beli tok. Terima kasih.

      Padam
    3. baik terima kasih tuan.. tuan baz sudah di maklomkan, tuan boleh whatsappp dia utk dapatkan stock dapor ya.sama sama tok jual

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami